Fashion

Trend alert: Lie O. Knitwear

Een tijdje terug was ik uitgenodigd om de lentecollectie ‘Think outside the box’ van het Belgisch label, Lie O te ontdekken. De locatie was het trendy JJ house in Antwerpen. Deze prachtige locatie kende ik nog niet maar het paste perfect bij de hippe en originele collectie van Lie O. De lentecollectie vond ik er veelbelovend uitzien, ik zag: zachte pastel kleuren en ook eerder fellere kleuren zoals bv. fel roos, rood,… Ook zag ik de klassieke cardigans dat fijn zijn om jouw outfit te pimpen. Maar ik zag ook enkele geweldig truien! De think outside the box is een origineel sweater dat perfect is om jouw simpele outfit toch dat extraatje te geven! Stuk voor stuk vind ik de knitwear van deze lentecollectie geweldig! De sweaters voelen zacht en warm aan en ze zitten nog eens heerlijk! En het beste van al… Deze zijn 100% Belgisch handgemaakt! Geweldig toch! Ik kende voor dit evenement het merk Lie O nog niet. Maar het is zeker een veelbelovend en innovatief merk om in het oog te houden!

 

Ik moest natuurlijk ook zelf een handmade knitwear sweater aandoen. Deze past toevallig goed bij mij outfit en geeft toch dat extraatje aan mijn look! Ja, ik ben fan van deze knitwear!

Laat zeker weten wat jij van deze collectie vind! En ook van dit artikel! 🙂 Het is eens iets nieuw voor mijn blog, maar ik vond het alvast leuk om te doen. Dus ik hoop jij ook! En wie weet verschijnen er wel meer van dit soort artikels.

Happy Tuesday!

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.