Youtube

Tomorrowland vlogs

Voor mij is het weer een twee weken geleden dat ik op de holy grounds of tomorrowland was. Tijd vliegt toch voorbij… Maar net zoals vorig jaar heb ik op deze editie: ‘the book of wisdom the return’ ook alle dagen gevlogd! Yaay! En ook dit jaar sliepen we op terug op dreamville. Dit jaar was het ook de 15de verjaardag van tomorrowland en dit werd gevierd… We weren op onverwachte moment heel erg leuk verrast! En dit jaar heb ik iets gedaan dat ik al lang wou doen… Namelijk eten bij het restaurant met zicht op de main stage en wauw dit was een culinaire ervaring… Dus ben je benieuwd naar al mijn avonturen van op tomorrowland en dreamville? Kijk dan zeker snel verder!

Dag 1 op tomorrowland of beter gezegd dreamville! Want op dreamville mag je al binnen vanaf donderdag. Dan kan je jouw rustig installeren en naar the gathering gaan! Een soort van pre party voor tomorrowland start om alvast in de mood te komen! In de vlog vertel ik je meer over dreamville maar ook dat vtm nieuws aan het filmen was. Voor de hele uitleg moet je de vlog maar bekijken… Maar achteraf kreeg ik van verschillende mensen te horen dat ze ons gespot hadden tijdens de uitzending! Ha, dus we zijn toch nog in beeld geweest! 🙂

Vrijdag is het de allereerste festival dag en gaan de holy grounds naar tomorrowland open! En toen we van dreamville naar tomorrowland stapte kregen we al direct een eerste verrassing voor de 15de verjaardag van tomorrowland! Toen we aankwam op tml wouden we graag in het reuzenrad zoals altijd… Maar dit verliep niet zoals verwacht en de mensen met wie we er inzaten waren helemaal niet vriendelijk… Dus in plaats van een mooi view over tomorrowland konden wij enkel het view van de andere kant zien…. Maar de rest van de dag was magisch!

Op zaterdag gingen we iets doen waar ik zo zo hard naar uitkeek… Namelijk eten bij het restaurant aperto met zicht op de main stage. Ze hebben er echt een culinaire ervaring van gemaakt en het was top! Zoiets had ik nog nooit gezien en mee gemaakt, een echte aanrader!

De laatste dagen voor tomorrowland en dreamville… In deze vlog laat ik je de laatste dag zien zondag op tomorrowland. En vertel ik je ook wat ik van deze editie vond… En om af te sluiten laat ik je ook zien wat ik geshopt heb op tml!

Dit waren alweer mijn vlogs voor tomorrowland van dit jaar! Ik mis de magische sfeer al! Of ik volgende jaar terug ga? Eerlijk? Geen idee… Misschien wel misschien niet, het hangt er ook van af of ik tickets kan scoren. Of misschien wil ik volgend jaar wel eens een ander festival uitproberen. We zullen zien. Maar tomorrowland blijft natuurlijk mijn favoriete festival dat er is!

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.