Beauty,  Review

Talika: bubble mask bio-detox

Tijd voor nog eens een masker review! Deze keer probeerde ik het bubble mask bio-detox van talika uit. Dit masker is geïnspireerd op Koreaanse detox-methodes. Het is een “zuurstofmasker”, daardoor gaat dit bij contact met de huid gaan schuimen. Dus met andere woorden is dit weer zo’n fijn bubbel masker! Ik heb al eerder bubble maskers uit geprobeerd maar dit is wel een speciale variant… Want dit is namelijk een bubble sheet masker! Ja, ik was enorm benieuwd om dit uit te proberen!

Het masker beloofd om jouw huid te kalmeren, hydrateren en ontgiften. Ook moet het zorgen voor een zuivere, heldere en stralende huid.

Hoe gebruiken?

Je brengt dit zware sheet masker aan en laat het 10min op jouw huid. Tijdens die 10 minuten zal je zien en voelen dat het masker zal gaan bubbelen/schuimen. Na 10min kan je het er gewoon af halen en jouw huid reinigen met lauw warm water.

Het is dus een zwart sheet masker dat direct gaat schuimen zodra je het aanbrengt op jouw gezicht. Het schuimen valt opzich zeker mee. Enkel na een 7 a 8 tal minuten moet ik wel opletten dat het schuim aan mijn kin en kaken niet op de grond zou vallen, dus dit moest ik er wel even afdoppen. Het schuimen voelt ondanks het sheet masker op sommige plaatsen heel kriebelachtig aan. Daar moet je natuurlijk wel tegen kunnen. Na 10min kan je dit er gewoon makkelijk afhalen. Er blijf wel een plakkerige laag achter, dus je gezicht achteraf afspoelen is zeker nodig. Het resultaat dat dit masker geeft is een zachte & gehydrateerde huid. Dit gevoel blijft ook een paar dagen. Het is een aangenaam en goed masker. Ik ben blij dat ik dit heb uitgeprobeerd want het werk heel fijn! Enkel… Ja persoonlijk vind ik de prijs voor slechts 1 masker nog al veel… De prijs van dit masker ligt tussen de €7 tot €10 voor 1 masker afhankelijk waar je deze koop. En tja… Persoonlijk vind ik dit wat duur voor slechts 1 masker. Maar natuurlijk als jij dit niet te duur vind kan je dit zeker uitproberen want het is wel een erg fijn en goed werkend masker!

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.