Review,  Youtube

Review: primark express teeth whitening kit

Toen ik een tijdje terug in de primark was, kocht ik deze whitening kit. Ik was heel benieuwd hiernaar want deze beloofd om op slechts 5 min je tanden witter te maken. En stiekem hou ik wel van een mooie, stralende witte glimlach! Ik ben een persoon dat graag een verzorgende glimlach heeft. Aangezien dit één van de eerste dingen is dat de andere naar kijken. Ik had nog nooit een whitening kit uitgeprobeerd, dus ik was wel benieuwd of dit echt werkte…

Ik dacht dus dat dit een kit was voor af en toe eens te gebruiken, maar blijkbaar is de bedoeling dat je dit een week lang gebruikt 5min per dag. Ik zag dit persoonlijk echt niet zitten, want ik wist niet of dit zo gezond was. En of het mijn tanden niet te gevoelig maakte. Maar hieronder zie je ook nog eens de foto van voor en na, na 1x te gebruiken. Het resultaat was wel van korte duur. Dus zoals ik in de video zeg is dit eerder iets voor een galabal of wanneer je een schitterende witte glimlach wenst voor een avondje uit!

Als je toch deze set eens wenst te proberen voor een speciale gelegenheid. Dan kan je deze vinden in de primark voor €4 en hiermee kan je 30x je tanden ‘bleken’.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!