Personal,  Youtube

My life: tijd voor vlogmas!

De laatste tijd zijn er geen my life artikels online gekomen… Maar daar had ik een hele goede reden voor… Want deze maand doe ik namelijk mee aan vlogmas! Yaay! Het is een heel leuk avontuur om te doen. Wel zwaarder dan verwacht, waardoor mijn blog er wat heeft onder moeten lijden… Oepsie. Maar no worries, nu het terug wat minder druk is haal ik mijn schade in! En laat ik beginnen met de eerste week vlogmas! Want zo laat je alles zien over bv. de belmodo beauty night waar ik een gratis piercing heb laten plaatsen!

Volgmas dag 1 start met de belmodo beauty night. Hier kon je een gratis piercing laten zetten. En natuurlijk kon ik deze kans niet laten liggen? Benieuwd geworden? Bekijk dan zeker vlogmas dag 1, want ik unbox ook de leuke goodiebag die we achteraf meekregen!

Op dag 2 ruimde ik oa. mijn make-up op en was ik nog altijd een beetje ziek…

Op dag 3 deed ik 2 sollicitaties. De eerste verliep zeer goed enkel de tweede… Ja, dit was de ergste sollicitatie ooit. Ik leg je er alles over uit…

Op vlogmas dag 4 ging ik naar het SS19 signe nature event en maakte ik me klaar om te gaan presenteren…

Dag 5 was ook een speciale dag met het presenteren en later die dag had ik ook tv opnames in een zwembad.

Op dag 6 dacht ik dat de sint mij vergeten was…

Tenslotte dag 7…

Ik hoop dat jullie zo’n overzichtje met vlogmas leuk vinden om te zien! En binnenkort komen dan de ‘normale’ my life artikels terug online! Maar voor nu vind ik vlogmas wel eens leuk te afwisseling! 🙂

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.