Travelling,  Youtube

Mallorca vlogs met oa een verlaten zwembad & een erge boottocht

Zoals jullie misschien wel weten ben ik een tijdje terug op vakantie geweest naar Mallorca. Het was een hele leuke vakantie met veel avonturen! En ik heb ook al mijn avonturen gevlogd! Dus met veel plezier deel ik al enkele vlogs met jullie! Want 1 vlog werd veel te lang dus heb ik het gesplitst per dag. Vergeet je zeker niet te abonneren op mijn youtube kanaal want dan ben je als eerste op de hoogte van mijn nieuwste video’s!

In de eerste vlog laat ik jullie het hotel zien en daar ontdekte we een leeg/verlaten zwembad…

Op dag twee in Mallorca deden we de ergste boottocht ooit. Benieuwd waarom? Kijk dan zeker deze vlog! Maar buiten dat bezochten we ook het prachtige stadje Porto Cristo!

Dag 3 begon met een beetje migraine en met heel wat regen. Maar nadat alles beter was en het zonnetje er terug was doorgekomen…. Gingen we op een lange wandeling voor een prachtig uitkijkpunt…

Zo dit waren de 3 eerste vlogs! De andere komen er ook zeer snel aan! Geniet nog van deze prachtige zonnige dag!

En voor de Belgen onder ons, geniet van deze match dag! Ik zit ook al vol spanning te wachten om het deze avond te volgen! πŸ˜‰

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

– instagram

– youtube

–pinterest

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!