Personal

Hoe kleding verkopen een grote flop werd… | story time

Door mijn nieuwe avontuur van het presenteren had ik weinig tijd voor mijn blog vanwege de opleidingen. En nog minder tijd voor mijn youtube… Maar ik ga het alvast goed maken met een story time video en in december komt er ook nog iets leuk aan. Dus hou zeker mijn blog en youtube in het oog. Maar nu alles over mijn story time video, ik had dit nog nooit gedaan. Maar het leek me wel leuk om met jullie mijn ervaringen te delen toen ik kleding ging verkopen op een tweedehands kleding beurs. Ja, het was een beetje een horror story geworden. Maar hey, ik geef je in deze video ook goede tips hoe je best wel tweedehands kleding kan verkopen. Dus ik zou zeggen neem een lekkere tas koffie, thee, chocomelk,… En kijk maar mee naar mijn story time video waarin ik jullie alles vertel over mijn horror story met kleding verkopen…

Ik hoop dat jullie deze story time video leuk vonden, aangezien dit iets totaal nieuws is. Vergeet je zeker niet te abonneren op mijn youtube kanaal want er komen zeker nog meer video’s aan!

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.