Beauty,  Review

Eylure nep wimpers + kortingscode

Met nieuwjaar in het vooruitzicht willen we er natuurlijk allemaal stralend uitzien. En daarom leek me dit de perfecte gelegenheid om deze prachtige nep wimpers van eylure met jullie te delen. En lees zeker het artikel tot op het einde…. Want dan deel ik namelijk nog een hele leuke kortingscode met jullie! 🙂

Most wanted – €9,99

Deze collectie is special voor wanneer je volumineuze wimpers wenst. Deze wimpers zijn gemaakt van synthetische vezels. Dus het moet een topkwaliteit zijn. De wimpers voelen alvast zeer zacht aan. En het zijn echte eyecatchers dat je prachtig en veel volume geven! Ik vind deze perfect voor een special feestje of voor nieuwjaar…

Verkrijgbaar in: #have2have en gimme gimme.

Definition N126 & exaggerate N143 – €7,99

Deze wimpers zijn vooral verleidelijke nep wimpers. Hou je meer van volle wimpers dan zijn N126 perfect voor jouw. En voor een meer neutrale maar toch verleidelijk look is N143 perfect.

Enchanted after dark – €7,99

Deze wimpers zorgen voor een dromerige en girly look. Als je deze draagt moet je denken dat je de prachtige wimpers hebt van een dinsey prinses. Dus wil jij de beauty in beauty and the beast worden… Dan helpen deze wimpers je heel wat opweg. En wie weet vind je wel de prins op het witte paard. 😉

Verkrijgbaar in: bring on the light, night times, dreaming of U.

Luxe – €8,99

De naam van deze lijn verraad alles al… Deze wimpers hebben een hoog luxe en glamour gehalte. Deze wimpers geven extra detail aan de ooghoeken. Dus met deze wimpers ga je zeker de show stelen.

Verkrijgbaar: in baroque, bauble, cameo.

Omdat ik zelf graag de show steel… Heb ik gekozen om met kerst de Cameo luxe wimpers te dragen om de show te stelen. En het zijn fantastische wimpers, zeer mooie en goede kwaliteit. Met deze wimpers steel je echt de show. Dus eylure heeft mij helemaal overtuigd met hun prachtige wimpers dat perfect zijn voor iedere gelegenheid.

Buiten nep wimpers verkoopt eylure nog andere producten. Zoals bv. deze blend & care en ook verschillende fijne producten voor de wenkbrauwen heeft eylure in het assortiment. Van deze false eyelash blender komt er net zoals van de wenkbrauw producten snel een review online. Maaaar… deze prachtige nep wimpers wou ik wel al met jullie delen. Want het zijn hele fijne nep wimpers dat ook perfect zijn om je look af te maken op nieuwjaar.

En ik heb nog iets leuk voor jullie… Namelijk een kortingscode dat nog geldig is tot 31/12. Met de code: ‘ ELKExEYL ‘ krijg je 20% korting op di.be op alle producten van eylure.

Lots of love x