Beauty,  Events,  Youtube

Event: les couleurs de noir x Uriage + leuke weetjes

Producten dat bij de apotheek verkocht worden moeten ook aan verschillende eisen en voorwaarden voldoen. Les couleurs de noir en uriage zijn twee merken dat te koop zijn bij de apotheek. Dus je weet alvast dat deze twee merken aan bepaalde eisen voldoen en voor ieder huidtype geschikt zijn. Maar echt meer weet je meestal niet van de merken…. Ik ook niet, tot ik naar een event van les couleurs de noir & uriage mocht. Ik heb heel veel over beide merken bijgeleerd. Dus het leek me wel interessant om enkele weetjes over deze twee fantastische merken met jullie te delen….

Les couleurs de noir

Hoe verschilt dit met andere merken?

Les couleurs de noir, denkt aan elke vrouw, want ze vinden dat elke vrouw het recht heeft om make-up te mogen gebruiken. Dus ook degene met een allergie. Hun gamma make-up is niet enkel dermatologisch getest maar ook op vrouwen met een allergie.

Maar het verschil zit hem eigenlijk vooral omdat deze make-up ‘gezond’ is voor de huid. Hiermee bedoel ik dat afhankelijk van het product deze ook een voedende, beschermende of hydraterende werking heeft. Dus je zal er niet alleen goed uitzien, maar ook wanneer je make-up er af is zal je huid nog steeds stralen!

Nog iets fijn, de producten die gebruikt worden in de oogzone zijn zeer streng gecontroleerd. Hierdoor zijn deze geschikt voor iemand met zeer gevoelige ogen en dragers van contactlenzen. (Yaay 🙂 )

Enkele leuke weetjes: Les couleurs de noir heeft ook een online make-up school. Hierin leggen ze je uit hoe je stap voor stap een perfecte make-up look kan creëren. Ook geven ze regelmatig opleidingen/workshop bij de apotheek. Dus je kan dit zeker in het oog houden om de producten te proberen en beter te leren kennen.

Uriage

Leuk weetje: er bestaat een kuuroord Uriage dat 200 jaar geleden werd opgericht. Dit is eigenlijk het uithangbord van het merk. In dit kuuroord via je oa. therapeutisch water.  Het kuuroord heeft ook verschillende behandelingen op gebied van dermatologie, NKO/luchtwegen, herstel na kanker,… Bij veel voorkomende huidaandoeningen ervaren de patiënten ook een verbeteringen die tot 6 maanden naar de kuur kan aanhouden. Als je het mij vraagt moet je dit kuuroord zeker ooit eens bezoeken. Het is gelegen in Frankrijk dus als je op vakantie daar ben kan je altijd (met een omweg) eens dit kuuroord bezoeken! Ik ga dit zeker op mij to do lijstje zetten!

Nu eventjes over de producten van uriage zelf. Ze hebben 3 waarde waarop de producten gericht zijn: natuurlijkheid, authenticiteit & dermatologische expertise. De producten bevatten puur en actief water met eigenschappen dat het de huid hydrateerd, beschermt en kalmeert. Deze zijn speciaal samengesteld om de huid gezond te houden.

Thermaal water van uriage wordt gebotteld aan de bron zo blijft deze zijn puurheid behouden. Het heeft een hoog gehaalde aan calcium en magnesium en dit versterkt de huidbarrière.

Alle uriage producten worden vervaardigd in Frankrijk op basis van strikte normen. Voor ieder huidtype en voor iedereen van de familie hebben ze geschikte producten. Ze hebben een ruim assortiment en voor elke noden van de huid hebben ze er de perfecte producten voor.

Bekijk ook zeker mijn vlog want hierin neem ik jullie mee naar het event en unbox ik op het einde de goodiebag.

Dit is wat achtergrond informatie van Les couleurs de noir en Uriage dat ik graag wou delen. Meestal weet je niet zoveel van een merk, dus wat extra (achtergrond) informatie vind ik wel zeer interessant! Want nu hebben beide merken mijn aandacht wel gekregen. Reviews van de producten uit de goodiebag (zie vlog) komen er zeer snel aan!

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.