Beauty,  Review

Budget maandag: action facial selfie sheet mask

Yaay, het is weer tijd voor budget maandag! En af en toe heeft ons huidje eens extra aandacht nodig en wij een momentje van rust. En wat is hier ideaal voor? Een gezichtsmasker natuurlijk! En we kennen allemaal wel de klassieke maskers dat je er zelf opsmeert. Maar steeds meer en meer kom je sheet maskers tegen. Dit is een soort van velletje gedrenkt in een vloeistof. Het masker kan je heel makkelijk op je gezicht leggen. En vaak hebben deze maskers een gel-achtige of melk-achtige substantie. Maar er is zelfs meer want tegenwoordig kan je deze maskers ook kopen met een leuk printje er op! In de action vond ik 3 grappige sheet maskers. Een venetian mask design, mexican skull en eentje met een vlinder op afgebeeld. Leuk zien deze er al uit maar doen ze ook iets voor je huid?

Hoe moet je deze sheet maskers gebruiken?

Je start met jouw gezicht te reinigen, daarna leg je het masker op jouw droge huid. De sheet maskers moeten een 15 tot 20 minuutjes inwerken. Dan verwijder je het masker en masseer je het resterende serum in, in je huid en kan je het overtollige nog afwassen met lauw warm water.

Venetian mask design

Dit gezichtsmasker is met bosbes en moet je huid weer lekker zacht laten aanvoelen.

Van de 3 maskertjes is dit echt mijn favoriet! Het ziet er leuk uit en ruikt echt goddelijk goed! Ook geeft het net een extra boots dat mijn huid soms nodig heeft! Het maakt mijn huid heerlijk zacht en voedt deze ook goed. Dit is zeker een masker dat ik nog eens opnieuw zou kopen! Zeker omdat dit het perfect masker is om je huid een verfrissende oppepper te geven.

Mexican skull design

Dit masker is met granaatappel en werkt hydraterend.

Ook ziet dit masker er heel leuk uit en ruikt het goed. Wanneer je het op je huid aanbrengt, voelt het heerlijk verfrissend aan! Ook geeft dit masker je huid een heerlijke verfrissende oppepper. Ook maakt het je huid lekker zacht en ziet deze er goed gehydrateerd uit.

Butterfly design

Deze is met wilde roos en reinigt de huid op een zachte wijze.

Of dit mijn huid reinigt op een zachte wijze heb ik niet echt gemerkt. Maar het is zeker een fijn maskertje om te proberen! En deze doet bijna hetzelfde als de andere twee hierboven. Het zorgt voor een zachte, goed aanvoelde huid.

Ik zie er niet echt gelukkig uit als ik de maskertjes op heb, maar ik heb gelachen met hoe ik er uitzie hoor! Maar het is gewoon vervelend om dit te uiten met zo’n maskertje op! 😉

Conclusie?

Bijna alle 3 de maskertjes werken hetzelfde. Dus deze maken alle drie je huid heerlijk zacht en hydrateren ook goed. Maar toch is het Venetian mask design mijn favoriet. Omdat deze toch net een extra boost geeft aan mijn huid en deze heerlijk ruikt! Deze sheet maskers zien er dus niet alleen maar zeer leuk uit, maar ze werken ook nog eens heel fijn! Ik kan deze zeker aanraden! Want ze zijn ook handig om mee te nemen.

Deze facial selfie sheet mask heb ik gekocht in de action voor €0,99 per stuk.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!