Beauty,  Review

Naobay Recovery Masker

Wekelijks las ik een me-time momentje in en voor mij is dat een haar -en gezichtsmasker. Alhoewel af en toe verwen ik mijn gezicht wel eens door 2x per week een masker op te doen. Natuurlijk als ik merk dat mijn huid het nodig heeft. En de laatste tijd of beter gezegd al een langere tijd want ik ben net gestart aan mijn 2de tube hiervan gebruik ik dit recovery mask van naobay. Dit masker zat een hele tijd geleden in één van mijn goodieboxen en wat ben ik hier blij om. Dit masker is een top ontdekking geweest voor mij! Ik ben hier zo tevreden van dat ik begonnen ben aan mijn 2de tube… Dus ben je benieuwd waarom ik dit masker zo fijn vind? Lees dan snel verder!

Laat ik kort beginnen met wat meer info over dit masker:

Dit herstellende masker is perfect voor een gevoelige, normale en of droge huid. Dit masker bevat de nodige vitamines en mineralen om je huid precies te geven waaraan deze nood heeft. Dit is onder andere vitamine E, abrikozenolie, marshmallow extracten, oranjebloesemwater en vele meer ingrediënten die zorgen voor een stralende teint. Fijn om te weten: dit masker is vegan.

Je brengt dit masker aan op een gereinigde huid en laat het minstens 7 tot 15 minuten inwerken. Daarna kan je het afspoelen met  lauwwarm water.

Wat vind ik er van?

Laat ik beginnen met de geur van dit masker, deze is vrij neutraal. Het masker zelf is heel makkelijk om aan te brengen. Na 7 minuten mag je dit masker al afspoelen, wat vrij snel is. Ik moet wel toegeven dat ik het meestal langer er op laat zitten dan 7 minuten. Ik merk ook dat dit masker op bepaalde plaatsen bijna volledig in mijn huid intrekt. Dat zijn vooral op de plaatsen waar het bij mij altijd ietsje droger is. Dus het is wel fijn om te zien dat het masker daar goed geabsorbeerd wordt. Na het afspoelen voelt mijn huid lekker zacht aan. Ook merk ik dat mijn huid zeker een hydratatie boost heeft gekregen! Ik gebruik dit masker wekelijks en merk duidelijk verschil. Mijn huid ziet er veel beter uit en het masker zorgt natuurlijk voor die boost dat mijn huid af en toe nodig heeft!

Conclusie:

Iedereen zijn huidtype is natuurlijk anders ik heb zelf een gecombineerde maar vochtarme huid. En voor mij werkt dit masker heel goed! Ik merk veel verschil en zoals ik eerder al zei, geeft dit masker mijn huid de hydratatie boost dat deze nodig heeft! Als je een gevoelige, droge of normale huid hebt, dan ben ik er zeker van dat je dit geweldige masker top zal vinden! Zeker als je nood hebt aan hydratatie. Dan zal dit masker je een stralende teint bezorgen! Ik ben ondertussen aan mijn 2de tube hiervan gestart, dus dit masker heeft me helemaal overtuigd!

Prijs: €23,95 voor 75ml. Ik vond dit masker zelf in mijn goodiebox en de tweede tube had ik geruild met een ander product uit één van mijn goodieboxen… Maar online vind je dit masker in verschillende webshops terug.


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.