Fashion

My summer wishlist

My article in English is coming online tomorrow! šŸ˜‰

Met de zomer en de vakantie in aantocht is het eindelijk terug tijd om de sandaaltjes, bikiniā€™s en strandkleedjes terug boven te halen. Maar toen ik in mijn kledingkast keek, zag ik jammer genoeg dat ik amper kleding heb voor de zomerā€¦ Oepsā€¦ Dus tijdens de solden moet ik zeker kleedjes en topjes gaan inslaan! Maar buiten dit had ik ook amper iets om heerlijk aan het strand of zwembad te liggen. Dus hoogtijd om wat nieuwe items te kopen! Tijdens mijn zoektocht kwam ik prachtige must haves stuks tegen dat ik zeker moest delen! Ik heb vooral leuke eye catchers en basis items uitgekozen dat zeker een must zijn voor in de zomer!

Ik ben echt helemaal weg van het model van dit badpak! En ik ben er zeker van dat iedereen hier ook goed mee zal staan. Dit kan je altijd combineren met een leuke strandtas waar je veel in kwijt kan. En natuurlijk ook met een leuk sandaaltje! Wat ik zelf ook altijd geweldig vind, is een strandkleedje. Dit kanten zwart kleedje is gewoon ideaal om over een (fel) gekleurde bikini of badpak aan te doen.

Deze look is dan weer enorm geschikt voor een strandwandeling of om iets te gaan drinken op een terrasje. Een jumpsuit is een makkelijk item dat je zelf kan opfleuren met de nodige accessoires. In dit geval heb ik gekozen voor een prachtige hoed, met een gouden ketting en zwarte teenslippers met pareltjes op. De perfecte en makkelijke look voor op een warme dag!

Deze laatste look is dan weer enorm geschikt voor aan het zwembad of stand wanneer je wilt zonnen en of zwemmen. De rode bikini vind ik echt een eye catcher en deze staat ook hoog op mijn wishlist! De kleur vind ik prachtig en het model is enorm leuk door de cut out. Natuurlijk mag bij een dagje op het strand een leuke zonnebril en strandlaken ontbreken. En dit strandlaken vind ik geweldig!

Alle deze items heb ik gevonden op de webshop van esprit. Ik wist echt niet dat ze zoveel leuke en mooie items hadden voor deze zomer! Daarom dat ik het ook niet kon laten om mijn favoriete items te delen. Vooral de rode bikini, ditĀ strandlaken en dit hoedje staan zeer hoog op mijn wishlist! Dit zijn gewoon de perfecte items voor deze zomer!

Ik kan al niet wachten om nieuwe bikiniā€™s te bestelen voor deze zomer! Hopelijk kan ik ze ook gebruiken voor op vakantie. Ik heb nog niet echt iets op de planning staan. Maar misschien boeken mijn vriend en ik wel een last minute in september.

En heb jij al vakantie plannen?

Lots of love xxx

You can also find me on instagram and facebook.