Personal

My life week #47

Het is weer tijd om jullie een kijkje te geven in mijn leven… Mijn week was onverwachts anders verlopen. Wel op een goede manier. 🙂

Maandag

Maandag heb ik vooral druk gewerkt en ‘s avonds wat blogposts geschreven.

Dinsdag

Dinsdagavond was het tijd om me klaar te maken voor een andere live uitzending. Dit was mijn outfit voor de avond.

En toen ik klaar was had ik nog trek in een late night snack. 😉

Woensdag

Woensdag had ik dan een rustigere dag. En ‘s avonds maakte mijn vriend iets lekker voor mij.

Donderdag

Donderdag ging ik rond de middag naar de action voor een video op te nemen. Ik kocht enkele leuke items en de video komt deze week snel online!

Donderdag avond ging ik normaal met mijn vriend naar nacht van de reclame vreters. Maar mijn vriend moest langer werken dus ben ik met mijn broer gegaan. We hebben maar liefs 2h in de file gestaan dus we waren wat aan de late kant… Maar alsnog was het een zeer fijne avond. En ik heb hier vorig jaar een artikel over gemaakt en dit is binnenkort nog in gent voor moest je willen gaan… 🙂 Oh, en onze foto verscheen op het grote scherm. Dus als je een foto post op hun facebook laten ze dit zien op het bioscoop scherm.

Vrijdag

Vrijdag avond was het tijd voor frietjes en daarna maakt men lieve vriend heerlijke aardbei pudding voor mij hier ben ik echt dol op. 😍

Zaterdag

Zaterdag ging ik eerst even een kijkje nemen in de clouds of fashion winkel in Antwerpen. Want omdat ze de winkels sluiten was er een mega uitverkoop. En natuurlijk heb ik een shoplog opgenomen…

‘s Avonds gaven we de finishing touch aan de kerstboom en maken we alles klaar want we kregen vrienden op bezoek.

Ik maakte oa deze mini pizza’ s. Zeer lekker en snel, ik ga snel een receptje online zetten. 🙂

Zondag

Zondag verliep mijn dag anders dan verwacht. Allereerst had ik shift gewisseld met iemand dat ziek was, dus moest ik ‘s avonds presenteren. Niets mis mee he, mega leuk. Maar ik was mega verkouden geworden die dag. Dus het meeste van de dag bracht ik door met veel thee en op de zetel. En ‘ s avonds maakte ik me dan klaar voor de live uitzending op q2.

Mijn week is goed verlopen enkel jammer dat ik zondag zo ziek werd. Maar ik hoop dat ik deze week beter ben. Want zo moet ik oa nog een live uitzending presenteren en voor de rest heb ik nog een laserontharing op de planning staan. En ik ga ook naar de belmodo shopping night en nog iets anders spannend… Maar daarvoor later meer. Ik wens je een fijne week toe!

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.