Personal

My life week #45

Vorige week was een mega spannende maar drukke week. Alles stond in het teken van mijn eerste live uitzending… Benieuwd? Lees dan snel verder! ๐Ÿ™‚

Maandag

Maandag heb ik vooral veel artikels en werk vooruit gedaan aangezien het een drukke week werd.

Dinsdag

Dinsdag was het tijd voor opleiding studio dag 1. Mijn make-up werd toen ook gedaan en zag er echt prachtig uit. ๐Ÿ˜

Ik was pas heel laat tijd om dat de opnames ook waren uitgelopen… Dus ik had geen zin meer om te koken. Dan maar een lekkere pizza en nog een beetje tv kijken en dan gaan slapen.

Woensdag

Want woensdag moest ik heel vroeg ik het ziekenhuis zijn bij de neuroloog. Voor mijn spanningshoofdpijn en migraine, ik heb nu aanpaste medicatie en binnen een maand moet ik terug om te kijken hoe het verloopt…

Maar omdat ik speciale testen moest doen. Lees dit als een raar mutsje op mijn hoofd en gel in mijn haar gespoten ben ik daarna naar huis gegaan om te douchen, want daardoor had ik echt een bad hair day… ๐Ÿ˜‰ En dan was het terug tijd om te vertrekken voor opleiding studio dag 2.

Donderdag

Ja, mijn hele week stond in het teken van die opleidingen want donderdag had ik dit ook. Toen had ik deze leuke broek aan.

Vrijdag

Vrijdag was de laatste opleiding dag voor ik live ging. Deze dag had ik een leuke outfit aan waarop ik veel complimentjes over heb gehad, dankjewel daarvoor! ๐Ÿ™‚ Toen ik terug naar huis ging dronk ik voor ik vertrok eerst deze lekkere fanta.

En toen ik thuis was… Was het tijdje voor lekkere frietjes van de frituur, yaay!

Zaterdag

Zaterdag was een mega mega spannende dag voor mij… Mijn eerste live uitzending als presentatrice! Ik had aardig wat stress, omdat dit iets heel nieuw is… Maar ik ben er zeker van dat ik er in kan groeien en het elke aflevering beter zal gaan. (Zonder de stress. ๐Ÿ˜‰ ) Oh, en om mezelf op te maken had ik eerder een opleiding gehad en had ik deze mac producten nodig.

Zondag

Na 2h slaap. Want ik lag pas rond 4h in mijn bed van de uitzending, maar vanwege de adrenaline viel ik pas in slaap rond 6h. En om 8h ging de wekker al terug… Want ik had namelijk nog iets spannend op de planning… Een fotoshoot voor in een influencer boek! Het is heel goed gelopen en ben al mega benieuwd naar de resultaten!

Daarna was er een etentje bij de Chinees voor iemand zijn verjaardag… Ok, euh we waren er al eerder geweest. Maar er is precies een nieuwe kok, want het eten smakte niet zo goed zoals anders. Maar ja goed maakt niet veel uit. Toen we terug thuis kwam deed ik het rust aan en heb ik een power dutje gedaan. ๐Ÿ˜‰

Voila zoals je kan zien had ik een hele speciale en drukke week! Gelukkig is deze week iets minder hectisch en druk. Want zo kan ik wat werk en vooral huishouden inhalen. ๐Ÿ˜‰ย  Deze week moet ik terug een aflevering presenteren en heb ik in het weekend een casting en een verjaardagsfeestje.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

โ€“ instagram

โ€“ youtube

โ€“ facebook

โ€“ bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.