Personal

My life week #43

Tijd om je terug een kijkje in mijn leven te geven. Het was een speciale week waarin ik een leuke pakketje heb ontvangen en naar mijn eerste kerstfeestje mocht…

Maandag

Maandag namiddag deed ik een soort van vrijwillgerswerk/goede daad voor iemand dat moeilijk te been is. Ik ging namelijk boodschappen voor die persoon doen. Het was een moeilijke opgave want ben maar liefst 1h40 in de winkel geweest om alles bij elkaar te zoeken. Maar het is gelukt!

En toen ik thuis kwam stond er een leuk pakketje van coca-cola light te wachten op mij… Hierin zat een leuk t-shirt en coca-cola light in verschillende smaken in. Vooral naar de ginger lime versie ben ik zeer benieuwd!

Dinsdag

Dinsdagavond mocht ik naar een kerstfeestje van Yves Rocher. Ja, je leest het goed het eerste kerst feestje van het jaar! Maar voor ik naar Antwerpen vertrok, at ik nog snel een granaatappel. Er is wat werk aan, maar het is wel mega lekker!

Toen ik was aangekomen op het event was alles prachtig gedecoreerd helemaal in kerstsfeer. Ik kreeg echt al zin in kerstmis hierdoor. Ik heb echt een mega gezellige avond gehad met leuke workshops. En een review van ÊÊn van hun heerlijke kerstcollectie staat ook al online… 🙂

Woensdag

Woensdag was druk. Maar ik vond wel ‘s avonds even tijd om mijn kerstkrans dat ik gemaakt had tijdens het yves rocher event op te hangen. Ok, het is niet de mooiste maar ik vind wel dat ie leuk staat aan mijn deur. 🙂

Donderdag

Donderdag was het opleiding van circus voor mijn nieuw avontuur…. Over ongeveer twee weken kunnen jullie het ‘s avonds zien op Q2. Dus het is mega spannend, en het gaat echt een geweldig avontuur worden!

Vrijdag

Vrijdag heb ik ook nog wat bijgeleerd, maar was ik ook weeral ziek… Zucht. Iets mega raar heel veel pijn in mijn onderbuik etc. Dus binnenkort het eens laten onderzoeken.

Zaterdag

Zaterdag ging ik eventjes naar de shopping en langs bij familie. In de shopping kocht ik van rituals de crackling body mousse want deze stond al een tijdje op mijn wishlist. Ik heb wel al eerder andere producten gereviewt van deze leuke lijn.

Zondag

Zondag aten we lekkere wentelteefjes en daarna moest we gaan eten voor iemand zijn verjaardag. De bediening was mega erg. We waren ons voorgerecht nog maar net aan het eten en ze kwam al af met het hoofdgerecht. Ook was er vanalles vergeet. En mijn veggie lasagna was koud… Dus vroeg ik om deze nog eens op te warmen. En ik kreeg een bord terug en wat hierop lag, dat was geen lasagna meer maar eerder kaas met een beetje tomaat en lasagna bladeren. Maar goed, daar ga ik dus niet meer… Wijze les geleerd. 😉

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.