Personal

My life week #41

Tijd voor weer een kijkje in mijn leven… Het begon als een normale (saaie) week. Maar vrijdag kreeg ik ineens mega goed top nieuws… Benieuwd naar hint? Lees dan zeker snel verder!

Maandag

Maandag moest ik ‘s middags in het ziekenhuis zijn, deze keer voor mezelf. Volgende week (dus deze week) heb ik nog een afspraak. En dan hoop ik dat ik snel van mijn problemen verholpen kan worden. Daarna hielp ik iemand van mijn familie met zijn schoolopdracht en gingen we tussendoor iets eten bij de Mc donals. Ik nam een veggie wrap met frietjes.

Dinsdag

Als avondeten heb ik deze lekkere salade gegeten en ben ik onverwachts nog eens bij mijn mama blijven slapen. En daar heb ik natuurlijk lekker met de kat geknuffeld…

Woensdag

Woensdag werd ik dus wakker bij mijn mama en met een happy kat naast mij. Ik had wel slecht geslapen maar dat schatje maakte alles beter. Daarna ging ik terug naar huis om te werken.

Rond 15h had ik via skype een meeting. Dus vlak er voor dronk ik nog eventjes clear coca-cola. De meeting via skype was met iemand van Lola & Liza. Een tijdje terug zag ik via facebook dat ze vloggers zochten. Ik stuurde een filmpje in en ze nodigde mijn uit voor een gesprek via skype…

Donderdag

Een drukke werkdag waarop ik vergeten ben foto’s te maken….

Vrijdag

Vrijdag begon heel normaal… Tot ik een mega leuke telefoon kreeg… Ik had een tijdje geleden verteld dat ik casting had, het was mega goed verlopen… En vrijdag kreeg ik het verlossende telefoontje dat ik deel mag gaan uitmaken van het team! Yaaaay, party! Ik ben mega mega blij en zodra ik meer kan vertellen zijn jullie de eerste dat het weten! Voor de rest ging ik ook nog eventjes naar de action. Daar kocht ik deze leuke home sweater en slofjes.

En daarna ging ik naar de snackbar, voor frietjes natuurlijk met special saus en mozzarella sticks en mini loempia’s… Mmm, lekker veel wat ik had die dag enkel nog maar een klein ontbijtje gehad.

Zaterdag

Zaterdag heb ik nog wat gewerkt en bracht ik een bezoekje aan de kringloop winkel. Ik heb twee boeken gekocht. Voor de rest was dit mijn outfit van zaterdag…

Zondag

Zondag moesten we gaan stemmen… Ik ben mega vroeg opgestaan hiervoor dus na het stemmen ben ik voor mij en mijn vriend koffiekoeken gaan halen. Dat mocht wel he. 😉 Want zondag staat normaal voor uitslapen. Daarna moesten we in Antwerpen iets gaan eten bij de Chinees. Ik nam iets vegetarisch natuurlijk, maar ben de naam vergeten. Het was wel lekker!

Woensdag had ik dus een meeting via skype met lola & liza het is niets geworden. Maar maakt niet veel uit. Ik vind gewoon je moet alle kansen die je krijgt, nemen en dan zien wel wat er gebeurd he! 🙂 Want vrijdag heb ik dan wel weer super goed nieuws gekregen van iets wat ik vele liever wou. Dus ik ben mega happy!

Deze week heb ik een drukke week. 2 events voor mijn blog, een casting, naar het ziekenhuis, een fotografie workshop en nog meer. Maar volgende week krijgen jullie dit allemaal te zien! 🙂

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.