Personal

My life week #40

Het is weer tijd voor jullie een kijkje in mijn leven te geven… Mijn week is slecht begonnen maar wel zeer special geëindigd. Want zo zat ik in het weekend maar liefst 24h in de cinema. Heel special en ik zou het zo opnieuw doen! Benieuwd wat ik nog deed deze week?

Maandag

Tja, ik start precies mijn week altijd slecht. Maar ik had zoveel rugpijn dat ik ook amper foto’s heb genomen. Omdat het zo erg was heb ik ‘s avonds bijna de hele avond in een massagekussen gezetten… Oh, maar wel iets leuk maandag was mijn aflevering dat ik een klein rolletje had in de buurtpolitie. Ik ben het zelf vergeten te zien, maar in de my life overzicht van volgende week zal ik wel nog een fotootje plaatsen!

Dinsdag

De week is precies slecht begonnen… Ik moest dinsdag normaal weg, met de auto. Maar ineens was de straat geblokkeerd. Dus ja je raad het al ik kon niet meer weg en zat thuis opgesloten. Zelf met een fiets kon ik er niet door, arrg. Dus dan probeerde ik maar een ontbijt drankje, maar het viel toch wat tegen. En ‘s avonds was de straat gelukkig terug vrijgemaakt en ging ik normaal naar mijn ehbo les. Maar dit liep ook niet zoals verwacht. Want ik moest iemand van mijn familie helpen met schoolwerk dat dringend was. Het had langer geduurd dan verwacht en daarom maakte mijn vriend ook snel eventjes frietjes voor mij…

Woensdag

Woensdag nam ik mijn video op waarin ik Japanse snack en snoep uitprobeerde. Bekijk zeker deze video, want het is heel leuk geworden!

 

Ook ging ik ‘s avonds nog op bezoek bij iemand van mijn familie dat jammer genoeg in het ziekenhuis ligt… En toen ik thuis kwam, had mijn vriend voor mij deze overheerlijke paste gemaakt!

Donderdag

Donderdag was het eventjes haasten om op tijd in Antwerpen te geraken voor de fashion retail evening. Het was zeer interessant en ik vergeet altijd hoe mooi Antwerpen is in de avond.

Na de interessant avond at ik thuis nog een ijsje… Ik probeerde voor de eerste keer deze raspberry variant. En wauw, overheerlijk gewoon!

Vrijdag

Drukke dag, en ‘s avonds had ik afgesproken met een goede vriendin van mij. We gingen iets eten. Ik nam een vegetarische wok en kreeg dit gigantische bord. Het was mega lekker, maar achteraf was ik er jammer genoeg ziek van geworden…

Zaterdag

Ja, zaterdag was het een speciale dag… Want zaterdagochtend vertrokken we richting kinepolis Antwerpen voor de Harry Potter marathon. Net iets langer dan 24h in de cinema. Het was echt zotjes maar wel de moeite!

Zo probeerde ik ook tussen de films door oa. butterscotch beer. En kregen we zoals bij een echte marathon bevoorrading tussen door. Benieuwd hoe ik deze 24h heb overleefd en naar de bevoorrading? Kijk dan zeker mijn vlog, hierin laat ik je alles over deze marathon zien!

Zondag

Zondag begon natuurlijk nog altijd in de kinepolis want ik was nog altijd bezig met de marathon. Toen we thuis waren deed ik nog wat werk, en ging ik om 12h slapen. Om 15h werd ik terug wakker en bewerkte ik direct de vlog.

Voor de rest heb ik ook nog een salade gegeten en het Harry Potter chocolate creature dat ik eerder gekocht had. 24h in de cinema is echt special, en ik snap waarom het omschreven wordt als een marathon. 😉

Deze week heb ik niet echt speciale plannen, dus we zien wel wat deze week voor mij in petto heeft!

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.