Personal,  Youtube

My life week #39

Afgelopen week was weer spannend. Maandag kreeg ik ineens bericht dat ik donderdag naar een casting mocht… Voor de rest ben ik ook voor de allereerste keer naar facts geweest en zag ik oa. het panel van John Barrowman. Wat echt geweldig was! Dus kijk zeker verder om te zien wat ik deze week allemaal deed…

Maandag

Eigenlijk ben ik zondagavond meegereden met mijn vriend voor zijn werk. Dus ik zat die dag in Frankrijk en was pas s’ avonds laat thuis. Het was heel leuk en als lunch at ik deze overheerlijke veggie quiche.

Dinsdag

Dinsdag kreeg ik van kneipp een heel leuk pakketje met een heerlijke geurkaars en geurstokjes in. Hierover zal ik jullie in een apart artikel zeker meer over vertellen. Voor de rest was het een saaie dag. Want ik was eigenlijk ziek. Maar omdat ik zoveel werk had besloot ik dus om in bed te werken met een goede gember thee.

‘s Avonds was ik gelukkig wat beter en kon ik naar mijn ehbo les gaan. Het was weer een zeer interessante les, en deze keer heb ik ook echt mogen reanimeren en een aed toestel mogen gebruiken. Omdat ik al een hele dag weinig had gegeten had ik wel honger toen ik thuis kwam. Dus een lekker twix yogurtje kon er wel in. 😉

Woensdag

Woensdag ging ik even langs bij mijn mama. Omdat ze nog niet thuis was heb ik gewacht in het zonnetje en een boek gelezen en natuurlijk de kat lekker geknuffeld.

Donderdag

Donderdag had ik een hele leuke casting voor iets special. Deze week weet ik meer en kan ik jullie hopelijk meer vertellen… 🙂

Vrijdag

Vrijdagavond ging ik eventjes naar het waaslandshopping centrum om het pakketje van de winactie van doumyhands te verzenden naar de winnares! En ook om enkele decoratie items te kopen om het huis wat aan te kleden voor mijn vriend zijn verjaardag.

Zaterdag

Zaterdag was het tijd om voor mijn eerste keer naar facts te gaan. En ik kan alvast zeggen dat ik het geweldig vond! Bekijk zeker mijn vlog want op het einde geef ik ook nog enkele tips voor een optimaal bezoek aan facts voor alvast in april dan. Want dan wil ik zeker terug gaan! 😉


En daarna gingen we nog bij de ikea eten… Ik had een vegetarische Marokkaans stoofpotje wat mega lekker was! Zeker voor herhaling vatbaar!

Zondag

Zondag was mijn vriend zijn verjaardag en hadden we een klein feestje met heel veel taart. Alles was zelfgemaakt (behalve de soesjes en tompoezen) en viel goed in de smaak. Dus het was zeker geslaagd!

Deze week heb ik iets special gepland… Want ik ga namelijk 24h in de cinema zitten om alle Harry Potter films te zien, lijkt me zo gaaf! Ik ga trouwens deze 24h ook vloggen… 😉 Voor de rest ga ik ook naar een fashion retail evening met interessante sprekers!

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.