Personal

My life week #38

Afgelopen week was weeral geweldig! Ik had een casting, ik ging naar 2 unieke en prachtige events. En natuurlijk deed ik nog vele meer… Dus lees snel verder om alles te zien en te weten te komen over mijn afgelopen week.

Maandag

Mijn week begon heel spannend want ik moest naar Zaventem voor een casting… Ik vond het zelf heel goed lopen, en nu is het natuurlijk afwachten.

In de middag kreeg ik ook telefoon dat ik iemand uit nood geholpen moest worden en ik moest naar Antwerpen rijden. Dus zo gezegd zo gedaan. En toen ik terug kwam probeerde ik deze maxi kindersuprise uit. Dit is echt iets leuk en grappig zo’n grote! Ook kuiste ik maandag mijn auto eindelijk uit. Het was echt nodig…

Dinsdag

Dinsdag stond helemaal in het teken van de secret dinner van magnum. Ik wist echt niet wat ik mocht verwachten. Maar dit heeft echt werkelijk al mijn verwachtingen overtroffen, zo geweldig was het!

Bekijk zeker ook mijn vlog, van deze fantastische en magische avond!

Woensdag

Woensdag was een drukke dag dat ik gestart ben met een smoothie. En niet zomaar een smoothie, maar die een smoothie van op tml dat ik zo lekker vond en deze heb nagemaakt. Als je een receptje wenst vraag het dan zeker. πŸ˜‰

Donderdag

Donderdag stond er ook een event op de planning maar deze keer van 2 beauty merken. Namelijk van Les Couleurs de Noir & Uriage. Maar voor ik vertrok, at ik nog een kleine luchtige maar lekkere salade.


Het event zelf was echt de moeite en geweldig. Ik heb met zoveel fijne mensen gesproken. En snel komt er een vlog aan van deze gezellige avond!

Vrijdag

Tja ook een drukke dag en ‘s avonds hebben we natuurlijk frietjes gegeten.

Zaterdag

Zaterdag startte we met een ontbijt want we hadden nog een bon om op te doen. Ik nam een groene thee en een yoghurt bowl met framboos, kokos en munt. Erg lekker.

Daarna ben ik even mijn auto gaan afspoelen of beter mijn vriend heeft dat gedaan. Want het was echt nodig. Ook gingen we nog naar de supermarkt en apotheek en stopte we even aan een schoenenwinkel. En daar vond ik deze beauties voor slechts 15 euro. 😍

‘s Avond keken we een filmpje met een kaasplankje.

Zondag

Heb ik niets van foto’s gemaakt. Maar was zo’n beetje een off day. Normaal gingen we met familie iets eten en daarna naar de film. Maar vanwege het weer en mijn vriend dat ziek was is dit niet doorgegaan.

Maar het was voor de rest een speciale week met twee hele leuke events. ❀️

Deze week is iets minder spectaculair. Maar ik ga wel enkele video’s voor YouTube proberen op te nemen, terug meer blogposts maken. En voor de rest gaan we waarschijnlijk naar de cinΓ©ma(bnp fortis days dus slechts 5,50 voor een ticket) ook heb ik nog een ehbo les en een andere casting! Spannend! En zaterdag ga ik voor de eerste keer naar facts en is men vriend jarig. Dus het belooft nog een goede week te worden.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.