Personal

My life week #37

Een beetje later dan normaal, maar deze week is al zeer druk geweest. Maar hier is alsnog het overzichtje van vorige week. Zo fietste ik terug eens na zeker 3 of 4 jaar, kreeg ik een prachtige uitnodiging voor een event binnen, 2de les ehbo, ik stond op een rommelmarkt en nog vele meer gebeurde deze week…

Maandag

Maandag was een drukke start van de week. En nu dat ik terug een fiets heb, heb ik maandag voor de eerste keer nog eens gefietst. Het was zeker 3 of zelfs 4 jaar geleden (oepsie). Maar ik ben blij dat ik het nog kan en terug een fiets heb! 😉 Voor de rest was die avond de zonsondergang ‘s gewoon prachtig!

Dinsdag

Dinsdagavond vertrok ik richting mijn 2de EHBO les. Ik kon normaal nog 50km rijden met mijn auto. Maar waarschijnlijk stond ik scheef of op een helling. Want toen ik eventjes aan het rijden was verscheen er dat ik niets meer had. Gelukkig was het tankstation niet te ver weg en ben ik er (bollend) geraakt.

Woensdag

Woensdag was het weer tijd voor mijn 4de sessie van de lazerontharing van mijn bikini lijn. Het was pijnlijk, maar het is wel de moeite. Hierover ga ik zeker nog een aparte video/artikel maken. Toen ik ‘s avond de brievenbus opendeed was er een prachtige uitnodiging voor mij toegekomen voor een event van magnum.

Donderdag

Donderdag kreeg ik plots telefoon, dat iemand van mijn familie om zijn schoolboeken moest maar er niet geraakte. Dus ik als reder in nood, ben helemaal naar Antwerpen gereden tijdens de spits. Speciaal zaken mee voor de boeken in de doen etc. Gaan we de boeken afhalen bleek er nog maar ÊÊn klein iets wat lossen papieren zijn toegekomen. Omg, wij beide er natuurlijk mee gelachen dat we daarvoor naar Antwerpen gegaan zijn. 😉

Maar goed om het leed wat te verzachten en omdat we dorst hadden zijn we even een drive in gaan doen.

Vrijdag & zaterdag

Deze twee dagen neem ik eventjes bij elkaar omdat ik vooral geholpen heb een trouw te fotograferen. Enkel op zaterdag geen hele dag. Daarna kwam mijn mama mijn halen. (Mijn vriend was de fotograaf en gebruikte mijn auto om zich te verplaatsen aangezien hij enkele een moto heeft). Omdat ik eigenlijk vrijdag ziek was en zaterdag nog niet 100% beter was, had ik nog niet veel gegeten. De trouwers hadden wel broodjes voorzien maar enkel met vlees…. Maar ik had geluk, mijn mama had ook nog niets gegeten dus zijn we snel eventjes iets klein gaan eten.

Zondag

Na een nacht van slecht slapen en ziek zijn, kon ik deze uplift smoothie zeker gebruiken. Want het was tijd om op de rommelmarkt te staan.

We hadden zeer veel, maar gelukkig is er zeer veel verkocht, zeer meer dan de helft. Dus ik ben enorm tevreden! Na de rommelmarkt gingen we nog eventjes op de meir.

En daar zag ik deze kerstman staan. Dus half september en er is een hele kerstwinkel op de meir. Zeer vroeg, maar ik kreeg wel al zin in kerst hierdoor!

Tenslotte sloten we de dag af met een lekkere (veggie) pita!

Zo dit was mijn weekje weer. Deze week staan er spannende en leuke dingen op. Zo heb ik bv. een casting en 2 mega coole events voor mijn blog.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.