Personal

My life week #36

Ok, deze week is het kijkje in mijn leven een dagje later. Maar dit komt vooral omdat ik anders vond dat deze te snel op elkaar volgende. Aangezien er vorige week slechts 1 andere artikel is online gekomen. Maar hier is ie alsnog. Het was een hele speciale week. Zoals je wist starten mijn eerste ehbo les & ging ik normaal naar Bellewaerde. Maar dit liep niet zo als gehoopt…

Maandag

Net zoals vorige week start ik de week jammer genoeg ziek. Maar gelukkig heb ik wel wat kunnen werken en heb ik ‘s avonds een heerlijke magnum gegeten. Echt mijn craving van lately.

Dinsdag

Dinsdagavond at ik snel een toast met vegan kaas en verse tomaatjes van uit de tuin.

Daarna vertrok ik voor mijn eerste les van de cursus ehbo. Echt mega interessant, en mijn oma en opa wonen daar ik de buurt. Dus voor de les en er na ben ik daar langs geweest. En na de ehbo les ben ik er zelf blijven plakken tot 23h45… Oepsie. Maar het was wel gezellig.

Woensdag

Woensdagavond deden ik nog snel even boodschappen bij albert heijn.

En daarna was het tijd voor tapas. Makkelijk en mega lekker.

Donderdag

Tja… Normaal gingen we met vrienden naar Bellewaerde maar woensdag vroeg ik me plots af is het park dan wel open? Niet dus. Dus een noodoplossing gezocht. En zo kwamen we uit bij een ander pretpark in Nederland. En dan heb ik het natuurlijk over de magische efteling!

Funny fact, dat voor mij toch niet zo funny is… Vorig jaar ging ik ook naar de Efteling en werd de vliegende Hollander gesloten wegens technische probleem. En tja… dit jaar waren we aan het aanschuiven terug van dat. De attractie werd gesloten jammer genoeg.

En in de efteling probeerde ik een milkshake uit en zo’n aardappel op een stokje. Beide vielen een beetje tegen, maar was wel leuk om eens geprobeerd te hebben.

Afsluiten van ons leuk dagje in de Efteling deden we in een… Jawel een waterattractie. En je ziet het misschien niet goed maar ik was helemaal nat. Normaal is mijn broek lichter van kleur, het was echt erg want het heeft bijna de hele avond geduurd voor deze terug droog was.

Vrijdag

Vrijdag was een druk dagje en moest ik mijn vriend even rond brengen naar de garage, zijn werk, etc. Dus ik was voor even een ‘echte’ chauffeur.

Zaterdag

Zaterdag bestond voornamelijk uit alles klaar zetten voor de rommelmarkt. Want volgend weekend is het zover en dan hebben we geen tijd. Dus zaterdag was het vooral kleding sorteren. Ook ging ik na lange tijd nog eens naar de lidl en natuurlijk kocht ik buiten een brood voor zondag nog een fitness tool en een panty…

Zondag

Zondag was Bellewaerde wel open… Dus gingen we zondag nu voor echt naar daar! We wouden ‘s morgens vroeg ergens ontbijten, maar dit ging niet meer. Dus hebben we maar koffiekoeken gekocht voor in de auto op te eten.

Het was mega leuk en natuurlijk zijn we ook naar alle diertjes gaan kijken! 😉

Voila dit was vorige week weer. Onverwachts in 1 week naar 2 pretparken geweest. Dit doe ik normaal nog niet eens op een jaar, maar het was wel mega leuk!

Deze week is erg druk. Vooral het einde van de week, want ik moet 2 dagen helpen een trouw te fotograferen en de dag er na sta ik op een rommelmarkt en voor de rest heb ik natuurlijk nog een andere ehbo les en nog eens een lazerontharing.

Geniet van deze nieuwe week!

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.