Personal

My life week 35

Afgelopen week is weer voorbij gevolgen… De week was wat minder gestart. Maar deze is gelukkig wel steeds beter en beter geworden. Want zo ben ik onder andere naar een première van vijf tv geweest, had ik onverwachts leuke filmopnames en deed ik nog meer leuke dingen….

Maandag:

Maandag starten heel slecht aangezien ik ziek ben opgestaan met ook zeer veel rugpijn. Maar gelukkig heeft een warmte kussen de pijn een beetje verlicht. En voor de rest verlichte ik mijn dag met deze leuke kaas van de action. 😉

Dinsdag & woensdag:

Deze twee dagen stonden volledig in het teken van de ibood hunt. 2 dagen zat ik vast geklampt aan mijn pc scherm te hopen dat ik de welbekende box te pakken zou krijgen… Maar tevergeefs… Want de site en app was een echte ramp, hierdoor heb ik verschillende deals misgelopen. Want tijdens deze hunt heb ik enkel een joggingbroek gekocht dus het viel wel enorm tegen…

Tijdens het hunten door probeerde ik voor de eerste keer aardbeien pascha uit. Mega lekker, zeker een aanrader om eens te proberen!

Woensdagavond deed ik iets anders dan hunten… Want ik mocht namelijk naar een première van vijf tv. Om hun nieuwe logo te bewonderen en om twee aflevering van het nieuwe programma ‘oh my god’ te bekijken…

Ik was eerst niet van plan deze serie te volgen… Maar omdat deze toch wel top is, ga ik zeker alle afleveringen volgen!

Donderdag:

Donderdag was normaal een van uit thuis werken dag. Maar vanwege een telefoontje woensdag was mijn planning veranderd… Ik kreeg de kans voor een edel figuratie in een programma. En daar zeg ik natuurlijk geen neen tegen.

Een kleine tip…

Het was een zeer leuke draaidag, en het was voor mij een thuismatch aangezien de filmlocatie maar een paar starten verwijderd was van waar ik woonde.


Na de draaidag stonden er thuis twee pakketjes op mij te wachten. (dingen die ik zelf bestel heb)
Ook probeerde ik de fanta strawberry & kiwi zero uit. Dit is een blijvertje want hiervan ga ik nog blikjes inslaan!

Vrijdag:

Eén van de pakketjes dat was toegekomen was mijn jogging broek van de ibood hunt. Ik vind deze mega leuk en heerlijk comfy!

En deze week geen frietjes van de frituur maar zelf gesneden. Oh, niets kan zelfgemaakte frietjes overtreffen!

‘s Avonds keek ik nog een filmpje met dit drankje.

Zaterdag:

Ik starten de dag met een ontbijtje dat mijn vriend had gemaakt. Voor de rest hebben we veel opgeruimd, aangezien we binnenkort op een rommelmarkt staan keken we alles na, ook deze puzzel. En na een half uur puzzelen kwamen we er achter dat deze niet compleet was, dus deze is de vuilbak ingegaan…

Ook gingen we naar Antwerpen, we wonen daar zeer dicht bij maar we deden er toch maar liefst 1h30 over vanwege mega veel file… Tja het stad zeker… En van al die file krijg je honger… 😉 Dus gingen we pita eten, ik ging voor de lekkere veggie pita met fetakaas en mega veel groentjes!

Maar we waren er uiteindelijk wel geraakt want we gingen naar het feest van de toren 500 jaar. Omdat tourist lemc optreden, mijn vriend is er fan van dus ja waarom ook niet. En we hadden geluk want we hadden goede plaatst op de eerst rij!

Zondag:

Ging ik eerst nog even fitnessen. Ik heb thuis een crosstrainer en zo’n fiets staan en enkele gewichtjes. Want ben eens opgelicht in een fitness dus vanaf nu doe ik het thuis! 😉

En daarna vertrokken we richting de wellness… Want ik heb nog een bon liggen en het was goed weer dus perfect om deze te gebruiken.

Deze week start ik met mijn EHBO cursus en ga ik sowieso al naar een pretpark, en de rest zie je volgende week maandag wel! 😉

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.