Personal

My life week 33 & 34

Zoals eerder vermeld komt het my life artikel of beter het kijkje in mijn leven vanaf nu altijd op maandag online. Of beter gezegd ik ga proberen toch! 😉 Deze sneak peek start op zaterdag twee weken geleden. Ik heb deze weken allerlei leuke dingen gedaan zoals naar de film in 3D, gaan vossen (dit is niet wat je denkt dat het is! 😉 ), een speciaal ontbijt, foto’s gemaakt voor insta en had ik voor 1 week een kat. Benieuwd naar meer? En waarom ik voor 1 week een kat had? Lees dan snel verder!

Dus laten we starten met zaterdag twee weken geleden… Het was zeer druk en ‘s avonds gingen we naar de film. Maar omdat we geen tijd hadden gehad om eerst nog te eten stopte we snel even bij de burger king. Ik nam frietjes met een kleine salade, ik had geen grote honger dus dit was voldoende. Oh, en de frisdrank bij burger king zijn gewoon geweldig, aardbei fanta en sprite en nog meer speciale smaken! Love it!

We waren net optijd in de filmzaal. Dus we konden direct de nieuwste mission impossible in 3D zien. Het is een zeer goede film met natuurlijk een top crew en locaties! Maar ook de films zelf heeft onverwachte plots, echt een top film! Als je het mij vraagt, vind ik deze tot hiertoe de beste van de mission impossible reeks! Of je deze in 3D moet zien, kies je zelf. Het was wel leuk, maar ik denk dat de film even goed is normaal.

De volgende dag gingen we vossen. Ja, vossen. Zo noemt de expeditie van Reinaert de vos. Ik ga hierover nog een apart artikel maken, want het is wel de moeite om dit nog te gaan doen. Zeker omdat deze expeditie eind september gedaan is.

Ik had zin in een ijsje… En toen bracht mijn boyfriend dit, lekker vanille ijs met munt, basilicum en rood fruit.

De week er na was ik “eigenaar” van een kat voor 1 week. Of beter gezegd ik was de oppas, de catsitter. Ik zorgde voor de kat omdat de baasjes op vakantie waren. Omdat ik ook moest kijken of er geen pakketjes toekwamen ging ik naar beneden met de lift, in een chill outfit op mijn sokken. Toen ik terug thuis was, was er een pakketje voor mij of beter voor mijn vriend geleverd. Maar dat was een hele merde. Dit bedrijf wou graag samenwerken, prima voor mij. Ik geef mijn adres door… Hadden ze de verkeerde nummer ingegeven… Maar gelukkig is het toch nog terecht gekomen.

Wij waren uitgenodigd om in het ‘stad’, Antwerpen dus bij de chinees te gaan eten. Gelukkig hadden ze iets veggie op de kaart. Maaaar een goede Chinees in de stad vinden is moeilijk. Ofwel is het eten echt niet lekker, of geen veggie opties maar in de meeste gevallen is het er niet hygiënisch…

Na het etentje gingen we nog even foto’s nemen voor instagram. Als je benieuwd bent naar deze foto’s, volg mij dan zeker op insta. In de avond keken we nog even een filmpje. En tijdjes de film deden we eens gezond en aten we een lekker salade.

Lekker veel kitten spam! Maar ik mocht dus een week op deze grappige schat passen! <3

Zaterdag gingen we ontbijten, want mijn vriend had zo’n bon gekregen voor zijn verjaardag. Het was zeer lekker en allemaal de moeite! Ik nam ook nog een mocktail met framboos, limoen, lavendel en munt, een heerlijke combinatie!

Van een merk dat ondertussen jammer genoeg niet meer bestaat, had ik nog een soepje en smoothie in de diepvries staan. De soep was niet echt mijn ding, maar de smoothie was zoals altijd heerlijk. En nu is jammer genoeg mijn smoothie stash daarvan op, dus tijd om zelf receptjes uit te proberen!

Vrijdag staat bij mij bekend als frietjes! Whoop whoop, vrijdag is het frietjes dag en dat is altijd al zo geweest! Deze keer van de frituur, met mozzarella sticks en special saus.

Tijdens mijn week catsitting heb ik zoals een echte kat lover meer dan 100 foto genomen van de poes… En deze vind ik echt zeer goed gelukt! De rest van de kitten spam zal ik voor mezelf en de eigenaar houden! 😉

Afsluiten deden we met een pizza en een filmpje. Kunnen jullie trouwens het verschil spotten met deze foto en de vorige? (Kleine hit, mat & tafeltje 😉 )

Zo dit was de sneak peek weer van deze keer, deze week heb ik niet veel plannen. Maar ik ga waarschijnlijk kijken om nog een extra cursus te volgen en woensdag mag ik naar een première van vijf en in het weekend ga ik heerlijk genieten in een wellness. Dus toch nog een leuk weekje dat komt!

Ik hoop dat je ook leuke dingen gaat doen deze laatste week van augustus!

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.