Personal

My life week 20 & 21

Oepsie, normaal moest dit artikel vorige week maandag online komen. Maar omdat ik toen in Spanje zat is het me niet gelukt… Maar deze twee weken dat ik je laat zien waren weer geweldig! Ik had namelijk twee draaidagen voor iets spannend, een casting, enkele zeer leuk events en ik vertrok naar Majorca! Ben je benieuwd? Kijk dan snel verder want ik heb buiten dat nog andere enkele geweldige dingen gedaan! Want zo was het ook mijn verjaardag, yay!

*

Mijn week begon met twee zeer spannende maar lange dagen! Ik had namelijk twee draaidagen, whii! Ik ben zo blij dat ik hiervoor de kans gekregen heb, want het was echt geweldig! Ik moest dus zeer vroeg naar Brussel want het was te doen in de videohouse studio’s…

En na de lange draaidag was het stressen of ik van Brussel op tijd in Gent geraakte. Want ik had natuurlijk nog een dj les dat ik zeker niet wou missen! En ik heb het allemaal perfect op tijd gehaald.

De volgende dag moest ik er terug zijn… Ik was zelfs een half uur te vroeg, haha, maar beter te vroeg dan te laat. Deze draaidag was ietsje korter en ‘s middags kregen we heerlijk eten! Van zodra ik hierover meer kan vertellen ga ik dit zeker doen! 🙂

De dag na de draaidagen heb ik wat uitgerust en ben ik ‘s avonds naar het veritas event geweest. Het was echt de moeite, ik heb ook een leuk tasje kunnen pimpen. Ook ben ik helemaal verliefd op hun festival collectie!

Op vrijdag heb ik nog wat geblogt vanuit de zetel. En ‘s avonds gingen we frietjes eten… Het was een zeer special frituur en ik heb nog nooit zoveel betaald in een frituur. Maar ik heb er wel een zeer lekkere veggie burger kunnen eten.

Zaterdag avond gingen mijn vriend en ik naar een optreden van een van zijn collega’s. Tijdens al dit was er ook een tombola en we waagde het er eens op. Haha, we wonnen enkele potjes, zaken voor een stofzuiger dat we niet hebben, een kurkentrekker en een sleutelhanger. Niet slecht toch! 😉

De dag er na was er voor mijn vriend zijn werk een familiedag in bobbejaanland. En natuurlijk moesten wij hier ook naartoe gaan. Het is heerlijk om nog eens naar een pretpark te gaan! Zeker omdat het weer echt fantastisch was!

En goed weer betekend zelfs in een pretpark eventjes chillen! En ‘s avonds was er zelfs een bbq in het pretpark! Alles wat je hierboven ziet, is veggie en was mega goed! Vooral die tofu saté, mmm! En zo’n bbq in Bobbejaanland is wel special. Want na afloop was het pretpark eigenlijk al gesloten maar wij moesten hier nog doorlopen naar de uitgang. Zeer special om zo’n leeg en stil pretpark plots te zien.

De volgende dag… was het mijn verjaardagsfeestje! Want het was bijna mijn verjaardag en die maandag was toevallig een feestdag. Het thema was mamma mia, en mijn familie was geweldig verkleed!

Maar ik kon het niet laten om mijn eigen touch er aan te geven en ik had ook enkele unicorn details. Zoals deze veel te gave en lekkere taart!

Op dinsdag is het zoals altijd dj les! Echt heerlijk om zo’n avondje te ontspannen!

Mijn gsm was aan vervanging toe. Dus na lang twijfelen, wachten en overwegen ging ik voor deze gsm. Ik ben er zeer tevreden van. En wauw, het verschil van kwaliteit van foto’s is echt zeer groot!

Donderdag was het tijd voor het magnum event. En deze ochtend is mijn vlog hiervan online gekomen.

Vrijdag was het een hectische dag, want ik had om 13h een afspraak in Gent voor een casting en om 14h15 een afspraak laserontharing. Ik geraakte er net optijd …. Maar goed, zowel de casting als het laserontharen zijn goed verlopen dus ik was happy!

Maar omdat het een beetje stressen was, was ik vergeten te eten. Dus ben ik snel na lange tijd nog eens een broodje gaan eten bij de panos. Het was een broodje met philadelphia, zongedroogde tomaatjes en rucola. Zeer lekker, dus zeker voor herhaling vatbaar!

Zaterdag vertrokken mijn vriend en ik naar de luchthaven want we gingen naar Majorca. Mijn vorige ervaring met Spanje was eerder negatief, maar daar heeft Majorca veel verandering in gebracht! Ik heb ook elke dag gevlogt, dus deze vlogs komen er zeer snel aan! En ik had het boek from blog to brand van Laurentine meegenomen om te lezen in het vliegtuig. Echt een aanrader! En iets leuk… ik geef binnenkort dit boek weg. Ik heb er eentje extra gekocht omdat ik het zo’n goed boek vind! Dus hou mijn blog zeker in het oog!

Zondag was onze eerste volledige dag in Majorca en gingen we naar Porto cristo, een prachtig stadje! ‘S avonds aten we in het hotel van het buffet. Het was soms wel moeilijk omdat er vrij weinig keuze als veggie was. Dus at ik vaak hetzelfde en vreemde combinaties, haha.

Om terug naar ons stadje te gaan waar we verbleven, Sa coma gingen we met de boot. Maar alle avonturen hiervan zie je binnenkort in alle vlogs! Dus vergeet je zeker niet te abonneren op mijn youtube kanaal. Want zo ben je als eerste op de hoogte van mijn Majorca vlogs!

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!