Personal

My life week 18 & 19

Afgelopen twee weken waren weer enorm leuk maar ook wel stresserend… Het was vooral de moeite omdat ik naar de opening van de primark mocht, voor de rest had ik ook nog de dj-lessen, deed ik iets speciaal voor Moederdag en nog veel meer. Maar zoals ik zei waren deze week ook heel stresserend… Als je wilt weten waarom lees dan zeker snel verder… Want ik geef je achteraf ook een kleine sneak peek van mijn volgende 2 drukke weken maar toch wel spannende weken!

Week 18 startte direct al zeer goed, want ik mocht heel vroeg in de ochtend naar de opening voor de pers en bloggers van de primark in Antwerpen gaan. En wow, wat een belevenis was dit! Zeker toen ze iedereen naar binnen lieten, er was zeer veel volk! Maar als je dit allemaal wilt zien bekijk dan zeker mijn vlog van de opening van de primark in Antwerpen.

Een paar dagen later had ik een examen en nu is het vol spanning afwachten of ik er door ben of niet… Daarna was het tijd om terug naar de trein te stappen richting huis. Maar ik had wat nood aan power food, dus besloot ik om de nakd reep dat in de libelle goodiebag zat op te eten. Het was een zeer speciale maar wel erg lekkere reep!

Maaaaar omdat het al bijna middag was en ik nog even moest wachten op de trein ging ik eventjes iets halen in de exki. Dit is iets vegetarisch met kaas, tomaat, olijven en veel meer. Dit is echt al jaren lang mijn favoriete food van exki!

Een paar dagen er na was ik al terug aan het studeren voor een ander examen en tussen door besloot ik om mijn kwasten nog eens te reinigen. Want soms is dit enorm nodig, maar het is toch altijd een klusje dat we soms te veel en lang uitstellen. 😉

‘s Avond geraakte mijn vriend niet thuis, en ik haat het eigenlijk om enkel voor mij te koken. Dus maakte ik snel op nog geen 20min deze rijst met groentjes. Lekker en snel, daar hou ik van! 🙂

Zaterdag moest mijn vriend een communie gaan fotograferen en ook heel het feest. Het was redelijk ver tegen de kanten van Geraardsbergen. Maar wauw, wat een prachtig uitzicht heb je daar!

En ‘s avonds mochten we op het feest mee eten. Ze hadden special iets vegetarisch voor mij gemaakt. We kregen eerst twee lekker amuzes, een asperge soep, een voorgerechtje, hoofdgerecht. En het dessert kon je zelf kiezen ik ging voor panna cotta en dit was het lekkerste dessert dat ik ooit gegeten heb, wauw gewoon! Op het einde kregen we zelfs nog twee andere kleine dessertjes met alcohol. Ook zeer lekker!

Dinsdag ben ik snel even een nieuwe pasfoto gaan laten maken. En ik kon het natuurlijk niet laten om de twee foto’s eens tegen elkaar te vergelijken. En amai, mijn wenkbrauwen zagen er vroeger erg uit… Wel grappig om zo eens te zien!

Daarna ging ik eventjes naar mijn mama. We gingen even naar de winkel waar ik een roze jeans jasje en een shortje kocht en geld aan het goede doel (kom op tegen kanker) doneerde. Daarna gingen we heerlijk in het zonnetjes ons broodje opeten!

Vrijdag was het tijd voor het tweede examen! Dusja het is ok gedaan en nu is het vooral afwachten. En in de trein at ik een vegan quinoa salade met groenen dat zeker ok was! Het andere is een ander verhaal… Een tijdje terug had ik gesolliciteerd voor een job bij Yves Rocher. Ik kreeg een mail terug dat ik eerst online een test moest afleggen over retail. Ik doe dit maar in het midden van de test wordt alles afgesloten omdat ik een fout had gemaakt. De vragen waren zeer onduidelijk (zeker met dyslexie). Maar goed ik stuurde hen dus een mail en nog een mail en nog een mail en nog… Uiteindelijk belt vrijdag iemand en gingen ze een test puur voor yves rocher doorsturen. Een half uur heb ik filmpjes zitten kijken en na vraag 1 of ik ervaring had in retail stopte dit helemaal. Pff, ik vind het erg dat ze je zo behandelen. Want ze hadden ook beloofd om me daarna op te bellen, natuurlijk heb ik er niets meer van gehoord. Maar goed, beter dingen zijn ondertussen onderweg! 😉

Zaterdag hadden we een feestje in een wereldkeuken, all you can eat… Natuurlijk liet ik me gaan en ik denk dat ik 3 keer dessert ben gaan halen. Achja voor 1x mag dat wel eens he! 😉

En zondag was het Moederdag! Dus gingen mijn broer en ik haar verrassen met een ontbijtje. We hebben een dikke 30min daar bezig geweest zonder dat ze wist dat er iemand in haar huis was. Dus toen ze benen kwam was was ze enorm verrast! Dus de missie was geslaagd! En tussen door gaf ik ook wat aandacht aan de kat van mijn mama, die niet graag op foto staat. 😉

Dit waren de afgelopen twee weken weer. Voor de volgende twee weken heb ik heel wat spannende dingen op de planning staan. Ik heb namelijk opnames voor een secret project, en ook twee events voor mijn blog en nog vele meer… Binnen twee weken meer over dat allemaal! 😉

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!