Personal

My life week 16 & 17

Het is weer tijd voor een nieuw my life artikel, hierin kan je zien wat ik de afgelopen twee weken gedaan heb. Tijdens deze twee weken is het vooral enorm goed weer geweest, waren het de press days, de clouds of fashion closet sale en ben ik gestart met mijn dj-lessen! Maar ik werd ook terug ziek. Ik heb altijd wel last van mijn sinussen maar het was zo erg dat ik heel veel pijn had en amper kon ademen. Maar gelukkig ben ik al een beetje beter. Maar dat ziek zijn kwam niet heel goed uit, want had normaal nog een lezing over beauty… Maar goed het waren twee leuke weken die goed gevuld waren wanneer ik niet ziek was! πŸ˜‰

Op dinsdag starten ik met de dj-lessen in het prachtige Gent. Ik heb echt een haat liefdes verhouding met Gent, maar gelukkig zijn de lessen makkelijk bereikbaar. Ik heb ook al veel bijgeleerd en hopelijk kan ik snel mijn eigen sportmixen maken. Want ik heb echt muziek nodig tijdens het sporten! πŸ˜‰

Woensdag was het tijd voor een maskertje. Ik probeerde eentje van my beauty diaries uit en omdat het zo heerlijk weer was ging ik buiten lekker een salade eten!

Weet je nog dat ik een paar weken terug heb verteld dat ik op de radio ben geweest… Ik heb eindelijk de cd in de bus gekregen dat ik gewonnen heb! Yaay, het was de party cd!

Daarna werkte ik nog wat aan men blog heerlijk buiten. En een klein tip: dit aloe vera drankje van de action is overheerlijk en niet te duur! Echt heerlijk voor met het warmere weer!

Donderdag ben ik nog nieuwe plantjes gaan kopen en wou ik de moestuintjes van ah nog eens te goede verplanten. Dus het was tijd om nog een tweede bloembak bij te maken en deze een mooi kleurtje te geven. Ik heb nu twee van deze bloembakken en binnenkort gaan we er zeker nog een derde bij maken. We hebben nu een klein moestuintje met komkommer, paprika, courgette, verschillende kruiden en nog veel meer!

En ‘s avonds wou mijn vriend graag bbq’en en we hadden hier speciaal veggie dingen voor gehaald. Het weer was heerlijk en de veggie bbq ook! Zeker voor herhaling vatbaar.

Vrijdag begon ik ziek te worden dus probeerde ik me op te peppen met een gember shot en deze extra supplementen.

Maar ik werd steeds maar zieker en zieker en kreeg meer last, dus hup maandag eventjes naar de dokter. Bleken het terug de sinussen te zijn, dus moest ik antibiotica nemen….

Maar gelukkig was ik dinsdag toch een klein beetje beter en kon ik naar de press days gaan. Ik ga hier misschien nog een apart artikel over maken. Maar ik ben dus samen met Sarah van palmtreesandheels gegaan en het was een super fijne middag! En zo heb ik ook kennis gemaakt met deze heerlijke finley met komkommer, munt en ananas. Ook probeerde ik nog eens een gin cocktail dat me goed bevallen is!

En omdat het toch een beetje goed weer was heb ik deze outfit nog eens aangedaan.

Donderdag testte ik deze 3 stappen neusstrips uit die je al eerder kon zien in mij aliexpress shoplog. S’ avonds las ik heerlijk een boek in bed. En jeps ik gebruik mij ah klantenkaart als boeklezer, haha ik vond even niets anders. πŸ˜‰

Zaterdag heb ik uitgebreid gebrunched met oa spelt bananen pannenkoeken.

En tenslotte ging ik zondag naar de welbekende clouds of fashion closet sale, yaaay! Ik ben al naar elke editie hiervan geweest en later deze week komt er nog een shoplogje online met de kleding dat ik gekocht heb.

Voila dit waren mijn twee weken weer. Deze twee weken zijn al goed gestart want maandag mocht in naar de opening van de primark, bekijk zeker mijn vlog hiervan. En voor de rest heb ik nog altijd de dj lessen en twee examens!

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disciaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!