Personal

My life week 14 & 15

Afgelopen twee weken zijn zoals altijd weeral voorbij gevolgen. Het is erg druk met aan het huis werken en als je hiermee bezig bent vliegt de tijd. En ben dan je ook echt kapot tegen ‘s avonds. 😉 Maar gelukkig heb ik nog andere dingen gedaan want zo heb ik bv nog eens een casting gehad en ben ik heerlijk gaan shoppen in Gent. Benieuwd wat ik deze twee weken nog meer gedaan heb? Lees dan snel verder!

Op maandag gingen mijn vriend en ik naar een (rommel)markt. Hij kocht daar deze granaatappel en 2 avocado’s. Nu mag je eens raden hoeveel hij kwijt was… Het was voor deze 3 stukken maar liefst €8, whaaaat?! Veel he, zeker omdat het ook niet zo heel lekker was. En wij die maar dachten dat de markt goedkoper was, niet dus… Gelukkig maakte deze heerlijke pasta pesto heel veel goed!

Dinsdag hield ik me bezig met de albert heijn bingo zegels. We hadden er heel veel gekregen en gevonden. Dus om onze bingo kaarten vol te krijgen gingen we via speciale fb groepen hiervoor  onze dubbel ruilen. Er kroop wat tijd in, maar het is het zeker waard geweest want zo kregen we onze kaarten vol!

Het was lang geleden dat we nog eens naar de wellness waren geweest. Dus donderdag was het heerlijk tijd om een hele dag gewoon te ontspannen en genieten. We gingen naar de thermen Londerzeel, ik was hier een aantal jaren al eerder geweest. Maar het is echt een prachtige wellness! De rechter foto heb ik een beetje geblurd want ik ging net de wellness buiten en tja ik had direct pech… Ik ging mijn tas dichtdoen en toen deed er een vogel zijn behoeft over heel mijn tas. Die hebben dan zoveel plaats en dan lukt dat toch om net op mij tas te richten. Doeme he…

Op vrijdag voormiddag had ik even tijd dus ging ik mijn volle bingo kaarten inleveren en de gratis producten bij elkaar zoeken. Ik deed dit op een moment dat het niet zo druk was. En wha, bijna heel de kar lag vol. En verschillende dingen waren er dan nog niet dus we moeten nog eens terug. 😉

‘S middags ging ik nog eventjes een lekkere vegetarische bagel met oa hummus en tomaten salsa eten. En daarna was het tijd om verder te voegen.

Ook had ik nog een afspraak staan voor laserontharing van mijn oksels en de bikini lijn. Ik was iets te vroeg, maar goed beter te vroeg dat te laat! 😉

Zaterdag ging ik eventjes langs bij mijn mama en gingen we een broodje eten. En man, wat was dit broodje met hummus, avocado, radijs en nog meer overheerlijk!

Zondagochtend had ik een casting. Ik heb wel eventjes weggeblurd waarvoor omdat ik niet wist of ik dit mocht publiceren… Maar het was een spannende casting, ik heb veel bijgeleerd maar was er niet bij. Ach maakt niet veel uit. Always remember never give up! 😉

Maandag en dinsdag ben ik druk aan het werk geweest en ben ik foto’s vergeten te maken. Maar woensdag starten mijn dag met deze banaan pancakes van de albert heijn dat gratis waren van de bingo. En met wat agave siroop en kokos eroverheen zijn deze echt heerlijk! Daarna vertrok ik om een fotoshoot te doen. Het was lang geleden en het was een speciale shoot. Maar zodra ik de foto’s heb zal ik ze wel showen in een my life artikel!

Vrijdag ging ik met een lieve vriendin samen naar Gent om heerlijk te shoppen! Maar zo’n shopping trip is wel vermoeid dus gingen we ‘s middags iets eten in de Mcd. En wauw, die veggie maredsous wrap is zo lekker!

En met twee goed gevulde zaken ging ik terug met de trein naar huis. Ik heb veel gekocht in de primark maar ook wat in de H&M. Als je benieuwd bent wat ik gekocht heb… Abonneer je dan zeker op mij youtube kanaal want er komt snel een shoplog online!

Voor de volgende weken heb ik ook enkele spannende dingen op de planning staan… Want ik ga enkele dj lessen volgen en de week er na zijn het weeral press days en de clouds of fashion closet sale!

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!