Personal

My life week 12 & 13

Er zijn weeral twee weken voorbij gevlogen, en met gevlogen bedoel ik echt gevlogen. Poef, wat vliegt de tijd toch! Want in dit my life artikel neem ik jullie oa. mee naar clouds of fashion. Hier ben ik naar de girl gang day geweest. Voor de rest show ik je nog andere leuke dingen, lekker eten en ben ik zelfs op de radio geweest! Benieuwd waarom? Lees dan snel verder!

Op maandag ging ik allereerst naar de ikea. Voornamelijk voor het lekkere en goedkope vegetarische eten, deze groenteballetjes met een soort van couscous en groentjes waren heerlijk! Voor de rest had ik nog een tafeltje nodig als ondergrond voor mijn productfotografie. Ook kocht ik nog twee heerlijke zomerse cocktail ruikende geurkaarsen.

Dit was trouwens mijn outfit dat ik aanhad. Het kleedje had ik tweedehands gekocht maar nog niet kunnen dragen vanwege het koude weer. Maar omdat het zonnetje scheen wou ik het toch al eens dragen. Ik ben helemaal in love! Maar ik geef het eerlijk toe, wanneer de zon weg was, was deze outfit net een tikkeltje te koud.

Woensdag had ik afgesproken met mijn mama om voor haar foto’s te maken. Vooraf gingen we even een lekkere verse gember thee drinken.

Natuurlijk ging ik ook eventjes bij mijn mama en haar geweldige kat langs, jeps I just love cats so much! Wanneer ik thuis was dronk ik opnieuw thee. Deze keer van pickwick, energie. Deze is heerlijk, maar ondertussen is ie op en ben ik hem nergens meer tegengekomen… Dus ik blijf opzoek gaan, want voor mij is dit de perfecte thee als ik een oppeppertje nodig had.

Vrijdag starte mijn dag met eens een ander ontbijt dan gewoonlijk, cornflakes met aardbeien en kokosmelk. Omdat ik vrijdag nog wat tijd over had, besloot ik om een (klein) bezoekje te brengen met mijn vriend aan de kringloopwinkel. Een klein bezoekje werd het niet, want 1h later, €36 lichter was dit alles wat we gekocht hadden! Het lijkt veel (is het ook), maar hou er rekening mee dat de koffer van mijn auto klein is, haha. 😉 Maar binnenkort zie je meer hierover, dit is alvast een kleine sneak peek!

Yaay, het was eindelijk tijd voor nieuwe nageltjes! Een voor foto durf ik niet te laten zien, vanwege de harde uitgroei en dat ze er half afhingen omdat we thuis met verbouwingen zitten. Dus ik ben zeer blij dat ik eindelijk nieuwe pretty in pink nails heb!

Zoals ik zei zijn we thuis bezig met verbouwingswerken. En vorige week maandag was het weer goed dus tijd om het huis te voegen! En ‘s avonds ging ik naar Antwerpen!

Ik was in Antwerpen voor de clouds of fashion, girlgangday- social media class van Laurentine. Het was super interessant! Achteraf kregen we ook nog haar boek ‘from blog to brand’ gesigneerd. Ook kocht ik daar nog enkele leuke chokers (het was 5 voor €8) en een ketting.

Zaterdag had mijn vriend een communie dat hij moest fotograferen. Omdat ik geen zin meer had ben ik even in de auto gaan zitten. En normaal doe ik dit nooit maar ik hoorde dat er op mnm een wedstrijd was om een cd te winnen. Het enige wat je moest doen was een sms sturen wanneer een bepaald liedje op de radio kwam en juiste artiest doorsturen. Omdat het echt mijn tomorrowland liedje was deed ik voor één keer eens mee. And guess what… 5 minuten later werd ik opgebeld door mnm en had ik gewonnen! Yaay!

Voor Pasen deden we met de familie een kaas en wijn avond. Voor mij was het vooral water en brood want ik was die middag wat ziek geworden. En ik kwam er ook achter dat er een pen in mijn tas was uitgelopen… Resultaat een jas en tas dat er niet meer uitzien. Het meeste kreeg ik er wel uit, maar het is nog altijd een beetje zichtbaar, aargg.

En we sluiten af met deze heerlijke chocolade eitjes van godiva dat ik gekregen heb! Mmm, vooral degene met aardbeismaak zijn tot hiertoe mijn favoriete!

Voila, dit waren mijn twee weken weer! Deze week staat er een laserontharing voor mijn oksels en bikinilijn op de planning. Voor mijn oksels is het bijna de laatste keer en voor mijn bikinilijn de eerste. Ik ben benieuwd!

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!