Personal

My life week 10 & 11

Ik kwam onlangs foto’s tegen van mijn vorige blog. Toen post ik elke week een my pretty life artikel. (Ik dacht dat ik het zo noemde maar ben niet zeker 😉 ) Dus ik dacht waarom zou ik het niet terug doen? Zo kan je mij ook wat beter leren kennen en zien wat ik allemaal doe. Omdat ik wel niet zo’n interessant leven heb, ga ik dit artikel om de twee weken plaatsen op maandag. Ik hoop dat je het leuk gaat vinden om mij zo iets beter te leren kennen!

Op zaterdag 3 maart heb ik beslist om terug te starten met dit soort artikels! Toen stond er niet veel spannends op de planning… Enkel ‘s avonds moest ik naar een spaghetti avond van mijn mama haar werk. En lucky me want ze hadden ook een heerlijke veggie spaghetti. Haha, het was wel te weinig en toen ik dat zei keek mijn familie maar raar op. Omdat ik nu eenmaal een kleine eter ben… Dus toen ik thuis was heb ik nog snel wat ovenfrietjes ingelegd om mijn honger te stillen. 😉

Zondag moest ik mijn vriend naar zijn werk brengen omdat hij nog vanalles moest afgeven aangezien hij een werkongeval heeft gehad.

Ook planten ik dezelfde dag al mijn moestuintjes dat ik gekregen had bij de Albert Heijn. Ik heb benieuwd of dit gaat lukken, want ik heb echt een gebrek aan groene vingers. Maar wie weet heb ik binnenkort wel lekkere radijsjes, wortels, komkommers, cherry tomaatjes en mooie zonnebloemen. Ik hou jullie zeker op de hoogte!

Waar ik nu woon vieren ze ieder jaar carnaval. En om eerlijk te zijn vind ik het wel eens leuk om te zien plus ik krijg ook wel altijd iets van snoep. Haha, I just love candy!

Oh, en een leuk weetje ik heb een aantal jaar geleden ooit eens een stoet meegelopen. Het thema was kiekenkot dus ik was verkleed in een kippetje. Haha, good memories!

En bij carnaval hoort natuurlijk ook kermis. De kermis was zeer klein maar ik kon het toch niet laten om nog een met ‘de centen’ te spelen. Dit was voor mij zeker 6 jaar of langer geleden dat ik dit nog gedaan had.

Op dinsdag is het filmdag als je klant ben bij orange natuurlijk. Omdat mijn vriend en ik al zolang klant zijn krijgen we maandelijks op dinsdag een gratis ticket voor de film. Daar maken we natuurlijk maar al te graag gebruik van. Deze keer waren we voor de film “black panter” gegaan. En dit is echt een verrassend goede film, zeker een dikke aanrader!

Ik moest in Antwerpen zijn. Maar met die werken vind ik het niet handig om met de auto het centrum in te rijden… Dus via slim naar Antwerpen zocht ik een oplossing. Het resultaat dat ik kreeg was…. het is het snelste met de auto. Serieus, die site helpt dus niet echt. Dus ik had geluk dat mijn vriend iets zei over de water bus. Want dit is heel handig en snel!

En de binnenkant deed me hard denken aan de watertaxi’s van in Venetië. Ik had echt zo’n toeristisch gevoel!

En waarom ik naar Antwerpen ging was voor het mnm let’s get digital event. Ik had me ingeschreven voor de workshop digital music, maar dit bleek uiteindelijk niet zo’n succes te zijn. De workshop begon normaal om 14h. Ik was er optijd maar het werd steeds later, en later en later en ik was nog altijd alleen. Rond 14h40 kwam er een tweede iemand aan. Uiteindelijk heeft degene die de workshop ging geven nog gewacht tot 15h om te starten. Ik snap wel dat ie wou wachten maar de workshop was normaal van 14h tot 16h…. Maar het was wel een interesse workshop voor de rest!

Omdat ik in een gevarenzone woon en het voor mij verplicht was om jodium tabletten in huis te hebben, ben ik deze direct gaan halen. Want anders vergeet ik het toch.

Ik had weeral iets voorgehad… Een blaasontsteking en een ontstoken knie. Dus ik mag voor een langere tijd niet sporten. Maar dit weerhoudt me natuurlijk niet om een heerlijke vegetarische hamburger te maken!

In de avond wou mijn vriend samen een film kijken. Hij heeft een ruimte ingericht als filmkamer. Dus echt dat we de films in het groot kunnen zien. Nu vraagt hij zelfs bijna elke avond gaan we een film kijken terwel we dit vroeger amper deden. 😉

Eergisteren had ik een super leuk en toch wel uitdagende casting in Mechelen. Vandaag weet ik meer of ik er bij ben of niet… Dus het is een beetje afwachten, maar het was wel een fijne casting!

Ik zat met zo’n smile in de auto achteraf dus het is zeker top gegaan. En van Mechelen gingen we naar Antwerpen voor….

Het antwerp wine festival!

Dit was zeker de moeite! Ik ben dol op wijn en vond het zeer leuk dat ik van verschillende landen zeer verschillende soorten wijnen mocht proeven! Het antwerp wine festival is zeker een must om naar toe te gaan als je een wijnlover bent!

Ik hoop dat jouw week een top week zal zijn! En dat jullie het leuk vinden om deze persoonlijke artikels te lezen, want vanaf nu verschijnt er om de twee weken op maandag een my life artikel!

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!