Personal

My life: zomer foto’s #2

Ok, dit artikel was blijkbaar verkeerd ingepland… Maar hier is alsnog de sneak peek van de afgelopen zomer maanden. Ik heb heel veel gedaan van tomorrowland tot een sollicitatie tot terug opname dagen voor een film… Ben je benieuwd? Kijk dan snel verder naar mijn zomer in foto’s!

Nog een fotootje van op fire is gold festival. Hier waren de decors perfect voor leuke (insta) foto’s te maken!

Mijn vriend moest gaan fotograferen op een beauty/catwalk event. Omdat hij fotograaf was kregen we alle evian smaakjes dubbel, zowel voor hem als voor mij. En ik moet toegeven dat ze zeer lekker zijn! Tussen het wachten door wou ik even snel een foto met mijn gsm van mijn outfit. Ok, de schoenen passen er niet echt op… Maar we zijn met de moto naar daar gegaan (had een jeans apart mee) vandaar de wat mindere combi van schoenen, maar hey alles voor de veiligheid hè!

Natuurlijk ben ik elke keer gaan supporteren voor onze rode duivels! 2x op groot scherm, heel erg leuk en ze hebben België trots gemaakt! Ook kreeg ik nog een pakketje binnen van cime, ik ga deze producten snel uittestten!

Tijdens een BBQ at my place…. Tja er is iemand door een stoel gezakt, gelukkig had hij zich niet pijn gedaan. Maaaar het was wel grappig om dat te zien gebeuren. 😉 Tijdens een winkel bezoekje zag ik deze mega schattig kat tussen al de decoratie liggen! Te schattig!

Ik was al eens eerder naar fantasia festival geweest, zeer lang geleden! Dus het leek me wel eens leuk om nog eens te gaan. Enkel het eten was minder… We hebben maar liefst meer dan 1h moeten aanschuiven voor frietjes…

Vlak voor de match Frankrijk-Belgie ging ik bij mijn mama een pizza eten en daarna gingen we op groot scherm kijken. Belgie heeft prachtig voetbal gespeeld!

Vlak voordat mijn vriend en ik naar dreamville gingen, moest ik eerst nog op sollicitatie in de buurt. Het is goed verlopen en daarna konden we naar dreamville!

Bekijk zeker al mijn vlogs van tomorrowland en wat je er zeker moet eten en mijn review van brasa. Het kan zijn dat er ook nog een extra artikel aankomt met wat extra sfeerfoto’s!

De week na mijn tomorrowland weekend had ik terug 2 draaidagen voor een film. Met de warmte was het wel zeer vermoeid maar wel leuk! Omdat mijn vriend toen een hele week niet thuis was en toevallig in de buurt moest zijn spraken we af in de McD in de buurt. Ze hebben daar heerlijke veggie burgers en frietjes met kaassaus, mmm!

Ik ben echt dol op zo’n soort vlechten… Ik moet er zelf nog op oefenen om het zo strak te krijgen!

Omdat er iemand verhuizende heb ik afgelopen weken heel vaak met een auto vol gereden om te helpen. En tussendoor at ik voor de eerst keer ooit sushi! En ik vond het tot mijn verbazing zeer lekker!

Het was buiten 37° maar de poes vond het nog niet warm genoeg en had zich helemaal onder deze dons gelegd. Wel heel schattig!

Een avondje rustig weg met mijn vriend en een salade eten met dat uitzicht! Heerlijk!

Deze pasta is gemaakt met allemaal verse groentjes uit onze groenten tuin. Echt mega leuk maar vooral lekker! Het is een veggie pasta met tomaten saus, courgette en pijnboompitjes.

Deze grote courgette komt uit ons groentetuintje en was huge! En tja… de kabel voor mijn ipad is weer voor de 20ste x ofzo kapot gegaan. Het maakt niet uit of het een dure of goedkope kabel is, deze sneuvelen direct. Achja ik heb er al uit geleerd en koop er enkel nog in de action. 😉

Met 35° moest ik werken in een lange jeans broek. Het was zweten, maar wel zeer leuk want ik mocht werken op een festival!

Ik probeerde deze quinoa salade uit en vond het wel lekker en daarna ging ik naar het ziekenhuis. Ze hebben verschillende testen gedaan en snel moet ik terug gaan….

Dit waren de afgelopen weken weeral! Vanaf nu ga ik deze sneak peek artikels wel proberen om wekelijks te plaatsen. Dus normaal moet maandag de eerste online komen! Ik hoop dat jullie dit beter en vooral minder lang gaan vinden! 😉

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.