Personal

My life: zomer #1

Oepsie, het laatste my life artikel dat online is gekomen, is al meer dan een maand geleden… Maar ik maak het goed met wat meer sneak peek artikel binnenkort zodat ik de achterstand alsnog kan inhalen! ๐Ÿ˜‰ Want begin juni was heel spannend voor mij… Ik had namelijk heel onverwachts opnames voor een kleine sprekende rol. Echt zeer leuk want in een eerder sneak peek artikel had ik je ook al een blik achter de schermen laten zien van een andere speciale acteeropdracht. Maar buiten dat had ik later die maand ook nog eens een speciale fotoshoot! Dus tijd om je een blik achter de schermen te geven…

Zoals jullie weten was ik een tijdje terug op vakantie in Mallorca, bekijk zeker mijn vlogs hiervan!

De dag dat we terug kwamen kreeg ik een berichtje van zodiak. Ze zochten nog iemand voor een klein rolletje in de voormiddag. Ik dacht achja waarom ook niet he? Het was wel zeer zwaar aangezien het zeer vroeg was en na zo’n vakantie, maar ach ik had het er allemaal voor over. Het was echt een zeer leuke ervaring! Ook bracht ik nog een bezoekje aan een prachtige yoga studio.

In het weekend verwen ik mezelf graag met heerlijke bananen pancakes. Het fruit kwam uit de tuin, en dat maakt het extra lekker! ๐Ÿ˜‰

Ik wou zeer graag naar de sinksenfoor in Antwerpen gaan, dus zo gezegd zo gedaan… Ik vind zo’n foor altijd geweldig, het eten, de sfeer en ook al de rest! Ja, de sinksenfoor daar ga ik graag elk jaar naar toe! Het is een vaste activiteit!

En mijn vriend en ik konden het niet laten om met de ‘centen’ te gaan spelen. We hadden er mega veel, enkel de punten vielen enorm tegen, haha. Maar ja we hebben ons wel geamuseerd!

Na een drukke dag, geniet ik ‘s avonds lekker met een goede serie en heerlijke ben & jerry’s fudge brownie de vegan variant! Echt een aanrader, deze is overheerlijk!

Omdat het zo heerlijk weer was, heb ik me lekker op het terras gezet om nog wat te werken. En ‘s avond genoot ik weeral van heerlijk fruit vers geplukt uit de tuin. We hebben ook pineberries staat, zeer speciaal maar heel lekker!

Voor mijn buren pak ik regelmatig een pakketje aan. Ik vind dat helemaal niet erg, ik zou het ook appreciรซren moesten ze dat voor mij doen. ๐Ÿ™‚ Maar onlangs had ik voor hun een zeer zwaar pakket aangepakt en toen ze het kwamen afhalen kreeg ik een klein cadeautje. Mega lief natuurlijk, vooral omdat het een cactus is met roze en een heerlijke geurkaars.

Ik ging even langs bij mijn mama en we gingen ‘s middags heerlijk lunchen. En ze hadden daar heerlijke home made ice tea met mega veel vers fruit in, mmm heerlijk gewoon!

Ik moest mega dringend mijn kleding kast opruimen. Ja, real life. Maar na een goede opruim sessie zag het er uit zoals je rechts ziet. Heel clean en gelukkig ziet het er nu nog altijd zo uit! ๐Ÿ˜‰

Ik had niet zo veel meer in huis… Maar ik had wel nog genoeg om een lekkere veggie pasta te maken. En laat ik nu net dol zijn op pasta! ๐Ÿ˜‰

Zaterdag had ik een fotoshoot met een paard. Het thema was Indian achtig. Dus ben ik uit mijn kast outfits gaan zoeken. Ik hing deze dan op met alles aan en de schoenen er onder zodat ik kon zien of ik alles mee had en het geheel mooi was. Het was een leuke shoot, ik ben namelijk dol op paarden. En binnenkort deel ik zeker een foto hiervan op mijn instagram!

Na de shoot heb ik heerlijk gedoucht en daarna maakte mijn vriend deze heerlijke salade voor mij! Mmm, ik zou zo hiervan terug een bord op kunnen! ๐Ÿ˜‰

Deze week is een zeer leuke week voor mij… Want ik ga namelijk naar tomorrowland! Yay, ik ben zo benieuwd! En heb jij speciale of leuke plannen voor deze week?

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

โ€“ instagram

โ€“ youtube

โ€“ facebook

โ€“ bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.