Beauty

Mijn dagelijkse make-up routine winter ’18

Het leek me wel eens leuk om te laten zien wat ik gebruik voor mijn dagelijkse make-up look. Dit veranderd regelmatig maar ik ben enorm happy met mijn make-up routine van dit moment. Ik durf ook te zeggen dat mijn make-up routine tot op 1 product na zeer budget proef is. Want de meeste producten dat ik nu gebruik zijn makkelijk verkrijgbaar in het kruidvat. Ik hou mijn make-up look graag neutraal, behalve mijn lippen die geef ik graag een opvallend kleurtje! Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te zien wat ik gebruik voor mijn everyday make-up routine. Natuurlijk draag ik dit niet elke dag maar wel wanneer ik make-up op heb. 😉 So let’s show you!

Laten we starten met de verzorgingsproducten dat ik gebruik. Ik start met mijn lippen te verzorgen met de nivea lip butter raspberry rosé. Daarna is het tijd voor het yves rocher sebo végétal serum en de granaatappel oogcrème van weleda. Ten slotte gebruik in de action gezichtsborstel om met de massagekant l’oréal hydra genius aloe water in te masseren.

Tijd voor mijn basis! Hiervoor gebruik ik catrice all matt plus foundation & liquid camouflage concealer. Om al een beetje extra glow aan mijn huid te geven gebruik ik de essence soo glow cream highlighter.

Om af te poederen gebruik ik essence mattifying compact powder. De andere poeders dat ik gebruikt zijn essence blossom dreams blush & highlighter. En natuurlijk mijn favoriete bronzer ooit van rimmel.

En we zijn al aan de laatste producten dat ik gebruik… Om af te werken gebruik ik natuurlijk nog mascara van essence, lash princess. Voor mijn wenkbrauwen gebruik ik nog steeds van catrice de brow pomade stick. En om het helemaal af te werken gebruik ik de magische lipstick gravity van fenty beauty. Voila dat is mijn make-up routine van dit moment. Ik doe er iets minder dan 10 minuutjes over.

En… Dit is het resultaat dat die kleine 10 minuten mij geven. Groot verschil he! Ik ben echt dol op make-up en mijn routine van dit moment! Heb jij al de perfecte make-up routine gevonden?

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!