Beauty,  Review

Mudmasky: leave-me-on spring mask

Toen ik dit leave-me-on spring masker in mijn goodiebox terug vond was ik een beetje verbaast. Want een masker dat je ‘s ochtends  aanbrengt en de hele dag laat zitten? Dat klonk voor mij meer als een soort van extra dagcrème. Om eerlijk te zijn snapte ik het nut niet echt van dit leave on masker. Maar omdat ik mudmasky wel een fijn merk vind, was ik toch maar al te blij met dit product! Dit ‘spring mask’ moet perfect zijn voor tijdens de seizoenswisseling omdat we dan van rijke crèmes naar een frisse buitenlucht en lichtere hydratatie gaan. Dit ‘masker’ moet helpen met je huid aan te passen aan het nieuwe seizoen door puistjes te weren en te beschermen tegen uv stralen. Benieuwd wat ik van dit speciale masker vind? En of het een toppertje is voor tijdens de seizoenswisseling? Lees dan snel verder!

Dit leave me on spring masker is dus speciaal ontwikkel om te gebruiken tijdens de seizoenswisseling van winter naar lente. Het bevat ook spf 10, dus dit ‘masker’ bescherm je tegen de eerste zonnestralen.

Hoe gebruiken:

Breng een dunne laag van deze luchtige crème aan en laat dit de hele dag inwerken. In het begin was het voor mij even zoeken wat de perfecte hoeveelheid was. Dus ik raad zeker aan in het begin hiervan niet te veel te nemen. Want van zodra je te veel van dit product aanbrengt krijg je vreemde ‘rolletjes’ op je huid. En dit is zeker iets wat je wenst te vermeiden.

Omdat dit masker zeer luchtig is, voelt het ook aangenaam aan op de huid. Het heeft een hele subtiele geur, moeilijk om te omschrijven, maar omdat het zo subtiel is, is deze zeker niet storend. Het is een makkelijk product om aan te brengen en te verdelen op je huid. Het is natuurlijk een ‘masker’ dat de hele dag er opblijft, maar ik merk wel dat het na een 5 tal minuten in mijn huid is ingetrokken. Dan voelt mijn gezicht zacht aan en ziet het er ook goed uit. Omdat het een vrij luchtig product is snap ik zeker waarom dit perfect is voor de overgang van de winter naar de lente. Ik vind het zelf een top product. Normaal heb ik bij de seizoenswisseling altijd last van een wat meer droge huid. Maar gelukkig was dit, dit jaar niet het geval. Mijn huid voelde gewoon goed aan en zag er ook goed uit.

Conclusie:

Ik ben ondertussen helemaal overtuigd van dit ‘leave-me-on mask’ en snap het nut hiervan zeker en vast! Het is zeker een top product voor de seizoenswisseling. Het voelt zeer luchtig aan, trekt goed in de huid in en na enkele minuten had ik toch zelf het gevoel dat dit er volledig was ingetrokken. Je moet wel opletten dat je hiervan niet te veel aanbrengt. Maar voor de rest is dit echt een fantastisch product. Zeker als je huid normaal tijdens deze wisseling wat meer aan de droge kant is, dan helpt dit ‘masker’ enorm goed!

Ik ga dit leave me on mask zeker en vast opmaken en onthouden voor volgend jaar tijdens de wisseling van winter naar lente.

Prijs: mudmasky leave-me-on spring mask kost €39 voor 40ml.


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.