Beauty,  Review

Populairste lush product ooit: Scrubee?

Over de lush scrubee las ik niets anders dan lof. En na de zoveelste goede review hierover dacht ik direct ik moet dit ook hebben. Dus toen ik in de lush kwam kocht ik zonder nadenken direct dit product. Want als er zoveel goeds overschreven wordt dan kan het toch niet anders dan fantastisch zijn en dan nemen we de prijs maar even voor lief. Maar nu komt het… herinner je jouw deze shoplog van oa primark en lush nog? Ja, deze dateer van uit april? Dus ja deze topper volgens vele heeft lang genoeg in mijn kast stof zitten vangen, dus ben ik deze recent gaan gebruiken. Benieuwd of ik er ook zo’n fan van ben?
Maar waarom ineens die plotse populariteit van scrubee? Dit kwam vooral om dat de lush website vol met 5-sterren reviews staat. En er ontstond zelfs een # dat scrubee in het vaste assortiment moest opgenomen worden. Dat is toch al aardig wat, en lush luisterde naar alle fans en dat zijn er veel. Dus het populaire scrubee maakt onderdeel uit van hun vast assortiment. Omdat er zoveel lof over scrubee is en vanwege die hard fan moest ik dit gewoon toevoegen aan mijn collectie. Het heeft eventjes geduurd voor ik deze begon uit te proberen. En shame on me daarvoor!
Maar wat is scrubee eigenlijk? Ja, ik ga dit kort toch even toelichten want ik had het zelfs de eerste keer verkeerd gebruikt… Oepsie… Ik dacht dus eigenlijk dat je het ook als een massagebar kon gebruiken. Ja, ok dat kan maar dat was niet echt de bedoeling… De bedoeling is eigenlijk dat je scrubee als een scrub onder je douche gebruikt. Het is een scrub en body lotion in één. Scrubee is onder andere gemaakt van verzachtende en verzorgende cacaoboter, hydraterende sheaboter, gemalen amandelen voor de exfoliatie en buiten dit zit scrubee nog vol met andere goede ingrediënten.

Werkt scrubee echt zo goed?

Zodra je scrubee onder de douche gebruikt voel je direct al de heerlijke boters smelten en over je lichaam glijden. Terwel je scrubee gebruikt komt de heerlijke geur tevoorschijn. En wauw, de geur alleen al is heerlijk zoet en vrolijk. Door de boters dat smelten ben je jouw huid aan het hydrateren, maar door de gemalen amandels hierin ben je ook jouw huid een scrub sessie aan het geven. Het is een stevige maar heerlijke scrub. En nadat ik gedoucht heb moet ik me helemaal niet meer inwrijven want mijn huid voelt zacht en gehydrateerd aan. De boters laten echt een laagje achter op je huid, maar een goed niet plakkerig laagje. Ook ligt scrubee heel gemakkelijk in je hand waardoor je goed alles kan scrubben en hydrateren. Dus ik snap helemaal waarom hier zoveel liefhebbers van zijn! Scrubee is gewoon een verwennerij onder de douche en voor jouw huid!

Conclusie?

Ja, ook mij heeft scrubee helemaal kunnen overtuigen. Het is een heerlijk en makkelijk product dat heerlijk ruikt. Ik zou zeggen probeer scrubee zeker uit, je gaat er geen spijt van krijgen want het is gewoon een top product! Een klein minpuntje vind ik wel dat ik toch het gevoel heb dat scrubee snel zal op zijn. Ik denk dat als je deze 1x per week gebruikt je max 1 maand en half zal toekomen. Ok, op zich valt dit natuurlijk wel mee maar het is wel iets waar je rekening mee moet houden. Dus vooral scrubee niet onder de douche straal zelf gebruiken en deze goed en droog bewaren. Dan moet je er normaal wel een maand en half tot max 2 maand mee toekomen. Maar ondanks dit kleine minpuntje ben ik er wel zeker van dat ik scrubee zeker nog eens ga aanschaffen!
 
Scrubee van lush kost €10,95 voor ongeveer 100 gram.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.