Personal

Mon guerlain // eau de parfum

Parfum is iets zeer persoonlijk. Je houdt van die ene geur of je vindt het niets. Guerlain heeft dit in het achterhoofd gehouden. Daar ontwikkelen ze elke parfum met een bepaalde vrouw in gedachte. Ze zijn daar enorme liefhebber van het vrouwelijk schoon. Mon guerlain is gecreëerd met een moderne en sterkte vrouw in gedachten. Vandaar dat Angelina Jolie het model is voor de campagne van deze geur. Zij is een vrouw dat vele bewonderen. Toen ze de geur voor het eerst rook zei ze direct dit is mijn geur. Maar volg ik haar mening en is deze geur ook mijn guerlain geur?

Verpakking:

Dit is een mooi, stijlvol en vrouwelijk flesje. Het is echt helemaal mijn ding, zo’n parfum flesjes vind ik top! Het staal iets modern en sterk uit!

Geurnoten:

Top: lavendel & bergamot

Midden: jasmijn, roos & iris

Basis: patchouli, vanille, zoethout, benzoine, sandelhout & cularine

Hoe bevalt mon guerlain?

Mon guerlain is in het begin zeer zoet, je ruikt vooral eerste de vanille. Na een tijdje begint deze geur zich prachtig te ontwikkelen in een zachte maar heerlijke geur. Je ruikt subtiel de combinatie van de vanille met jasmijn en de lavendel. Een heerlijke combinatie! Wanneer de geur wat afzwakt, krijg je een meer warme geur door het sandelhout. Het is een heerlijke maar vooral vrouwelijke geur. Ik ben er zeker van dat mon guerlain een blijvertje gaat zijn! Voor mij is dit ook een favoriet! De geur blijft perfect hangen en verrast je zeker tijdens de dag! Dus ja, net zoals Angelina zei mag ik ook zeggen dat dit mijn geur is! Probeer deze geur zeker eens in de winkel uit en wie weet vind je ook jouw guerlain geur.

De mon guerlain van guerlain kost rond de €57.90 voor 30ml, €80.90 voor 50ml en €113.90 voor 100ml.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!