Personal,  Review

Mijn nieuwe fotomuur met posterstore.be

Al een hele lange tijd staat op mij to do lijstje mijn bureau helemaal herinrichten… Nu moet ik wel eerlijk toegeven dat ik er een beetje tegenop kijk… Maar de eerste stappen zijn gezet. En vooral de stap dat de finishing touch gaat leveren aan mijn bureau, dat zijn namelijk de posters. Ik heb bij poster store weer enkele prachtige posters besteld. Ik heb van hun al enkele prachtige natuur posters op mijn kamer hangen. En die posters zijn echt geweldig, maar deze keer heb ik het net een tikkeltje anders gedaan… Ik hoop dat jullie benieuwd zijn. Want doordat ik de poster in huis heb, kan ik haast niet wachten om te beginnen met verven zodat ze zo snel mogelijk opgehangen kunnen worden. En… op het einde van dit artikel staat er ook voor jullie iets leuk te wachten… 🙂

Poster store

Kort nog wat meer informatie over poster store, hier vind je prachtige én betaalbare posters en fotolijsten van Scandinavish design. Ze hebben een ruime keuze van posters met verschillende thema’s, stijlen, designs en formaten. Als je niet goed weet wat je met de posters wenst te doen, kan je op hun website inspiratie opdoen om jouw eigen perfecte fotowand te creëren. Ik vind dit zelf heel handig ook om te zien welke formaten van posters leuk bij elkaar passen. Zeker de moeite om eens een kijkje op te nemen om wat extra inspiratie voor jouw fotomuur op te doen. De posters zijn geprint op duurzaam geproduceerd papier van hoge kwaliteit. En dit voel je zeker en vast want het is een iets dikker en vooral stevig papier.

Goed om te weten: iedere dinsdag zetten ze een nieuwe poster collectie online.

In mijn slaapkamer had ik gekozen voor zwarte lijsten, nog steeds heel blij met die keuze. Maar omdat ik in mijn bureau met gouden accenten wil werken ben ik voor de gouden kaders gegaan. En ik heb er nog geen seconden spijt van. De gouden kaders zijn prachtig en geven echt een luxe uitstraling. Ook ben ik deze keer voor posters gegaan met een ‘wit randje’ er rond. Ik vind dat dit een beetje het effect heeft dat het in een passepartout zit. En de combinatie van dat met de gouden kaders vind ik geweldig!

Ik heb dus 6 verschillende kaders met natuurthema en beige thema voor te combineren op mijn bureau. De posters zijn echt weer prachtig! En gewoon al door dat de kaders anders van kleur zijn en er een wit randje om zit hebben deze posters een heel ander effect dan de posters op mijn slaapkamer. Ik ben echt blij hiermee!

Ik heb ook nog 2 apart A4 posters bestel om af te wissen, want had van mijn vorige bestelling nog een gouden A4 kader dat dan op mijn bureau staat. En vooral de poster met de maan op heeft mij verrast! Zo prachtig dat deze er uitziet! Ja, de posters hebben een fijne kwaliteit en zien er geweldig uit!

En… zoals belooft, heb ik ook voor jullie iets super leuk… En dat is een kortingscode van maar liefst 50% korting op alle posters (excl selection) met de code: elke50

Say what?! Crazy he, ik vind het zelf een geweldige discount code. Dus als je opzoek bent naar de perfecte posters voor jouw interieur jouw persoonlijke touch te geven… Dan kan je zeker en vast gebruik maken van mijn kortingscode, deze is geldig t/m 31/8. Happy shopping, sweeties!


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.