Beauty

Mijn beauty wishlist van dit moment

Het is weer een tijdje geleden dat ik nog eens een wishlist op mijn blog gedeeld heb en daar ga ik nu verandering in brengen! Want de laatste tijd heb ik een aantal zeer leuke en vooral interessante beauty producten ontdekt. Deze heb ik natuurlijk met veel plezier op mijn wishlist gezet. Dus ik hoop dat jij ook zin hebt om nieuwe beauty producten te ontdekken? Want met veel plezier deel ik jouw mijn wishlist met natuurlijk wat uitleg over de productjes! Dus neem er zelf jouw eigen wishlist maar bij, want ik ben er zeker van dat er ook voor jou iets leuk zal tussen staan!

1) Biodermal Littekencrème

Dit moet helpen om de zichtbaarheid van littekens te verminderen. Deze crème moet de huid ondersteunen bij het natuurlijke herstel en is geschikt voor oude en nieuwe littekens. Deze ga ik zeer binnenkort aanschaffen omdat ik een kleine ingreep moet ondergaan. En dan zal deze crème goed van pas komen om de littekens soepel te houden en om ook hopelijk minder te laten opvallen.

2) Morphe x James Charles Oogschaduw Palette

Dit prachtige palette met 39 extreem gepigmenteerde kleuren staat al een tijdje op mijn wishlist! Wat een beauty is dit! En je kan met deze kleuren zoveel verschillende looks maken, ik kan haast niet wachten om hiermee te experimenteren.

3) Ariana Grande Ari parfum

Een parfum dat het romantische en sensuele karakter van Ariana Grande moet hebben? Ja, dit kan alleen maar een top parfum zijn. En de verpakking hiervan is ook veel te leuk!

4) Florence Swimming Under The Eyes Gel Pads

Deze oogpatches in walvisvorm wil ik echt uitproberen. Deze moeten vol kalmerende ingrediënten zitten en moeten verhelderen en hydrateren.

5) Mario Badescu Gezichtsspray Aloe, Herbs & Rosewater

Deze gezichtsspray vol met goede ingrediënten moet je huid hydrateren, revitaliseren en een gezonde en stralende gloed geven. Deze is geschikt voor alle huidtypen en ook voor droog/dof haar. Ik ben zo benieuwd hiernaar!

6) NYX Professional Makeup Primer Honey Dew Me Up

Hoe geweldig ziet deze primer er uit? Deze moet verkleuringen en roodheid in het gezicht neutraliseren. En door de gouden vlokjes hierin moet het je een stralende en egale look geven. Ik heb nog een aantal primers liggen dat ik eerst moet opmaken… Maar van zodra deze opgemaakt zijn… Ja, dan koop ik zeker en vast deze prachtige primer!

7) Estée Lauder DayWear Sheer Tint Release SPF15

Met deze warmte draag ik liever geen foundation maar iets luchtiger. Deze getinte moisturizer zou voor mij perfect zijn. Ik heb er al zeer veel goeds overgelezen. Dus misschien moet ik deze toch snel maar eens een kans geven om uit te proberen.

Wat staat er momenteel op jouw (beauty) wishlist?


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.