Beauty,  Review

Maybelline: total temptation mascara’s

Als er  make-up product is waar ik niet meer zonder kan… Dan is het wel mascara! Mascara veranderd zoveel aan jouw look en kan je er een stuk wakkerder laten uitzien. 😉 Ik heb al veel mascara’s getest en tot nu toe blijft de essence mascara lash princesss nog steeds de beste dat ik al geprobeerd heb. Maar ik blijf opzoek want wie weet kom ik wel een betere tegen… En deze keer probeerde ik enkele mascara’s van maybelline uit, van hun populaire total temptation lijn. Maybelline wist ook dat dit een populaire mascara is dus brachten ze als extra buiten de zwarte en waterproof variant ook nog een bruine op de markt! Dus tijd om je alles over deze 3 mascara’s te vertellen!

Total temptation?

Deze mascara’s beloven jouw prachtig volume te geven dat je kan opbouwen. De mascara’s bevatten oa. kokosboter en dit ruik je wel als je deze aanbrengt. Enkel de bruine variant ruikt totaal anders maar wel heerlijke naar cocao/chocolade. Ik vind zelf de mascara’s redelijk nat en plakkerig aanbrengen. Dus als je dat prachtig volume wil opbouwen moet je tussendoor wel eventjes wachten, anders is het resultaat spinnenpoten wimpers. Het kwastje hiervan was voor mij wel eventjes wennen, maar op zich is het wel een fijn borsteltje waarmee je goed de mascara kan aanbrengen.

Deze mascara komt in 3 verschillende varianten:

Total temptation black mascara: zoals we mascara kennen, de typische zwarte variant.

Total temptation waterproof: deze is perfect voor wanneer je graag gaat zwemmen, sporten of gewoon nood hebt aan een waterproof mascara.

Total temptation deep cocoa: dit is in mijn ogen echt de perfecte bruine mascara! Bruine mascara kan zo mooi staan en is net een tikkeltje subtieler dan zwart.

Alle 3 de mascara’s werken bijna hetzelfde. Ze hebben hetzelfde kwastje en bijna dezelfde formule. Het enige verschil is eigenlijk dat je een zwarte variant hebt, een bruine & waterproof.

Dit is het resultaat van de bruine mascara. Als je het vergelijkt met dat van de zwarte hieronder, zie je heel goed dat de bruin net iets subtieler en minder hard is.

Op deze foto draag ik de normale zwarte variant. Om eerlijk te zijn vind ik niet echt dat deze het prachtige volume geeft dat deze beloofd… Het laat mijn wimpers er wel mooi lang uitzien maar ik vind het niet echt een wow effect geven. Ook moet je bij het aanbrengen enorm opletten omdat de mascara vrij nat is. Van dichtbij is het moeilijk om het resultaat echt te zien daarom heb ik ook een full face foto voor jullie.

Zoals je kan zien vind ik zelf dat de mascara vooral mijn wimpers langer maakt. Het resultaat is best mooi en ziet er natuurlijk uit!

Conclusie:

Op zich zijn deze mascara’s wel fijn. Maar ze beloven volume en dat geven deze niet echt, jammer genoeg. Ze laten mijn wimpers er wel mooi lang uitzien. Maar ik krijg er niet echt een wow effect van. Ook zoals ik al eerder zei zijn de mascara’s vrij nat waardoor je echt moet oppassen met het aanbrengen, en als je een extra laag wenst aan te brengen moet je tussendoor wel even wachten. Om eerlijk te zijn, zijn deze mascara’s niet echt mijn favorieten… Behalve de bruine… De bruine is ook wat nat van structuur maar daarmee kan ik nog wel leven. Omdat een goede bruine mascara moeilijk is om te vinden! En deze geeft lengte en laat mijn wimpers er natuurlijk uitzien. Dus wat mij betreft, vind ik de bruine total temptation mascara zeker nog ok werken!

De maybelline total temptation mascara’s hebben een prijs van €14,99 en zijn oa. verkrijgbaar bij di.


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.