Beauty,  Review,  Youtube

Maybelline: made for all

Een lipstick dat iedereen goed staat? Mmm, dat is heel moeilijk aangezien er zoveel verschillende huidtinten en ondertonen zijn. Maar maybelline dacht er anders over… Niets is onmogelijk dacht maybelline, want sinds kort hebben ze een nieuwe lijn op de markt: ‘made for all’. De naam zegt al veel want deze lipsticks zijn geschikt voor iedereen en deze moeten iedereen goed staan. In deze collectie zitten 6 kleuren waarvan 1 matte tint. Dus gedaan met twijfelen of de kleur je staat of niet… Want deze 6 kleuren moeten je goed staan. Maar is dit ook zo?

Ik testte het uit… En in deze video kan je mijn eerste indruk over deze collectie zien. Maar in dit artikel laat ik je nog eens de swatches en full face foto’s van iedere kleur zien. En ik vertel je ook wat ik nu uiteindelijk vind van deze hele collectie…

 

 

 

 

 

Van links naar rechts: red for me, plum for me, ruby for me, fuchsia for me, pink for me & mauve for me.

Conclusie:

Als je mijn eerste indruk video bekeken hebt dan weet je dat ik van sommige kleuren niet echt warm werd…. Maar ik begrijp het concept helemaal en ben er ook van overtuigd dat het kan werken voor bijna iedereen. Je hebt natuurlijk altijd uitzonderingen, maar ik denk wel dat de meeste zullen staan met deze 6 kleuren. De kwaliteit hiervan is enorm fijn, ze brengen makkelijk aan en zijn goed gepigmenteerd. Ook qua houdbaarheid zijn ze zeker ok. Ze blijven wel goed op je lippen als je niets speciaal doen (een snack of iets anders eten). De kleuren zijn niet zo speciaal eerder vrij basic, maar misschien ben jij daar wel naar opzoek? Ik heb ze een hele tijd niet gebruikt maar ik probeer ze nu stilaan toch meer en meer te gebruiken en ik merk wel dat ik er steeds enthousiaster over word! Ik vind het een fijn concept van maybelline dat voor vele ook zal werken! Dus de kans is groot dat deze 6 kleuren je leuk zullen staan!

Prijs: de made for all lippenstiften van maybelline kost €12,99 per stuk.

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.