Beauty,  Review

Lush the guv’ner deodorantpoeder

Zoals jullie weten van het lady speed stick artikel ben ik altijd opzoek naar de oplossing tegen het vervelende probleem dat zweten heet. Nu zeker met de temperaturen dat steeds beter en vooral hoger worden. Dus tijd om dat zweten te bestrijden! Ik ben nog steeds tevreden met lady speed stick, maar ik was toch opzoek naar een goede en natuurlijke vervanger hiervan. Zo stuitte ik tijdens mijn zoektocht op een deo van lush, the guv’ner. Dit is een deo dat toch wel opvalt omwille van de grijze kleur.

Deodorantpoeder?

We kennen wel allemaal de klassieke spray vorm of rol deo. Maar een deo in de vorm van een poeder had ik nog nooit van gehoord. Dus mijn interesse was direct gewekt toen ik deze the guv’ner deo poeder zag. Het heeft een grijze kleur omwille van de houtskool dat hierin zit. Houtskool heeft een absorberende werking voor de rest zit hier onder andere ook nog lycopodiumpoeder, kalmerende calamine en antibacteriële lavendelpoeder in.

Werkt het?

Je kan het poeder aanbrengen met een oude make-up kwast of met je handen. Laten we beginnen met dat zo’n poeder deo niet echt praktisch is. Of ik het nu aanbreng met mijn handen of met een make-up kwast ik mors altijd wel wat van het poeder. Ook laat het poeder wat vlekken na. Dus je kan deze best aanbrengen voor je, je helemaal aankleed. En met witte kleding zou ik dit echt niet gebruiken. Je krijgt echt wel grijze vlekken op je kleding, dus dit vind ik wel jammer! Maar goed, als ik het dus gebruik wanneer ik geen lichte kleding draag is er geen enkel probleem. De geur heeft iets weg van houtskool en is iets mannelijker. Komt ook omdat dit meer bedoelt is voor mannen. Maar voor vrouwen is het ook een prima deo! 😉 Want ik vind de geur best wel lekker, en na het opbrengen ruik je hier toch niets meer van! Het is een deo dat mijn oksels heel de dag heerlijk droog houdt! Ik heb deze natuurlijk nog niet getest wanneer het zeer warm is want daarvoor het ik wel schrik voor vlekken. Maar voor normale iets warmere dagen is deze perfect! Ik krijg geen zweetplekken en ik voel me een hele dag lekker fris.

Conclusie?

Dit deodorant poeder werkt zeker en vast en beschermd mij de hele dag. Maaaar er zijn wel enkele nadelen aan verbonden… Allereerst is een poeder wat moeilijker om aan te brengen. Ook maakt deze deo vlekken op lichte kleding waardoor ik deze niet echt gebruik met warm weer. Ook is het een vrij prijzig deo, maar je komt er wel lang mee toe! Ik ga deze deo zeker nog blijven gebruiken, maar het is geen deo dat ik nog eens opnieuw zou kopen.

Lush the guv’ner deodorantpoeder bevat 80g en kost €11,45.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!