Beauty,  Review

Lush: retread conditioner

Retread is een conditioner van lush dat ik maar al te graag gebruik voor mijn onhandelbare, droge & gekleurde lokken. Ik gebruik het al enkele jaren vooral wanneer mijn haar een boost kan gebruiken. Ik heb over deze top conditioner op mijn vorige blog ooit een review geschreven… Maar met dat ik veranderd ben van blog naam bestaat die blog niet meer… Dus al mijn artikels van daar zijn jammer genoeg verdwenen… Daarom dacht ik laat ik mijn review over de retread conditioner anders gewoon opnieuw schrijven. Want ik denk dat dit nu al mijn 4de of 5de verpakking hiervan is…

Retread?

Deze conditioner moet volgens lush de haarscrubben sluiten en herstellen. Retread bevat oa. avocado-,  jojoba-, extra virgin olijfolie dat je drogen lokken intens voeden en verzorgen. Voor de rest zitten hierin ook nog proteïnen uit yoghurt en sojamelk die versterken je haar en zorgen voor extra glans.

Dit is natuurlijk iets persoonlijk. Maar ik vind zelf de geur van deze conditioner niet zo heel lekker. Zeker niet storend maar ik ben er niet zo’n fan van. Wat ik wel fijn vind, is dat deze conditioner in een potje zit en niet in een flesje! Waarom? Ja, vooral omdat je dan makkelijk alles zelfs de laatste restje hieruit krijgt. En… Omdat ja, 5 lege potjes jouw een gratis lush gezichtsmasker opleveren. Flesjes van lush tellen niet mee in België… Dus nog een pluspunt dat dit in een potje zit! 😉 Maar natuurlijk het allerbelangrijkste… Hoe werkt deze heerlijke creamy en rijke conditioner? Geweldig, deze is gewoon geweldig! Als je onhandelbare droge lokken hebt is dit een echte verwennerij voor jouw haar! Je hebt er niet veel van nodig om jouw lokken terug gezond en zacht te krijgen. Oh, en het beste van al… Deze conditioner zorgt er voor dat mijn krullend haar niet meer pluist!

Conclusie:

Als je net zoals ik droog, pluizend haar hebt is deze voedende conditioner zeker een toppertje! Als jouw haar niet zo droog maar eerder normaal of snel vet wordt dan zou ik deze niet aanraden. Dan zal deze een tikkeltje te voeden zijn, maar dan is voor jouw haartype bv. american cream meer iets voor jouw! Maar als je droog haar hebt gaan jouw lokken jouw dankbaar zijn als je retread gebruikt! Het is een zeer fijne en vooral enorm voedende conditioner dat jouw lokken heerlijk laten stralend en voelen!

Deze verzorgende conditioner, retread van lush laat jouw droge lokken weer stralen en kost €16,95 voor 245gram.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.