Beauty,  Review

Lush: dark angels face & body cleanser

Een pik zwarte reiniger voor je gezicht en lichaam is niet direct iets waarvoor ik sta te popelen om uit te proberen… Want voor dagelijks gebruik leek me het toch moeilijk om al dat zwart van je gezicht er makkelijk en snel af te krijgen. Maar iemand met veel overtuigingskracht, een goede verkoper met andere woorden heeft me kunnen overtuigen om deze special zwarte gezichtsreiniger toch te kopen. Maar ik denk dat je de bui al voelt aankomen…. want als je mijn favorieten artikel van 2017 had gelezen dan heb je deze al zien voorbijkomen. Dus hoe top vind ik dark angels van lush? 

Face & body cleanser

Dark angels is geschikt voor het lichaam en het gezicht en om dagelijks te gebruik. Deze bevat houtskoolpoeder, vandaar ook de zwarte kleur. Ook vind je hierin o.a. zwarte suiker, avocado-olie en glycerine. Daardoor wordt je huid goed gereinigd, verzorgd en tegelijkertijd gescrubd.

Hoe gebruiken?

Deze cleanser is special omdat deze een vaste structuur heeft. Maar het is zeer simpel om deze te gebruiken. Je neemt een beetje van het vaste product en hieraan voeg je een beetje water toe. Zeker niet te veel, dit verdeel je dan op je gezicht of lichaam en masseer je rustig een beetje in. Afspoelen doe je het beste met lauw water en een washandje. Zodat er zeker geen zwarte korreltjes achterblijven! Het is iets meer werk dan een normale cleanser. Maaaar deze is dat extra werk zeker waard!

Structuur?

Wanneer je de juiste hoeveelheid water hebt toegevoegd krijgt deze cleanser een heerlijke structuur. Door de zwarte suiker hierin voel je een zeer lichte korrel. Zelf vind ik dit een fijn gevoel. Het scrubt de huid op een zeer milde manier. Want wel vreemd is om te zien in de spiegel is je pikzwarte gezicht. Maar de structuur hiervan voelt prettig aan vind ik!

Resultaat?

Ik ga beginnen met een nadeel… En dat is dat het houtskoolpoeder moeilijk is om af te wassen. Dus gebruik zeker een washandje want anders blijf je een zwarte waas zien… Maar dat is het enige nadeel want deze cleanser is voor de rest top! Ik gebruik deze dagelijks om in de ochtend mijn gezicht te reinigen. En deze doet prima zijn werk! Door de zwarte suiker wordt mijn huid ook zeer lichtjes gescrubd en goed gereinigd! Sinds ik deze cleanser dagelijks gebruik ziet mijn huid er vele beter uit! Ik heb minder last van onzuiverheden en puistjes. Dus ja, dark angels is echt een wondermiddel! Ik gebruik deze enkel op mijn gezicht maar ook voor het lichaam lijkt me deze top! Maar als je een drogere of gevoeligere huid hebt, zou ik deze niet aanraden voor dagelijks gebruik maar eerder voor 2 tot 3 keren in de week als extra treatment! Je zal zeker en vast geen spijt hebben! Dark angels behoord tot hiertoe ook bij mijn favoriete producten van lush dat ik tot hiertoe al geprobeerd heb!

Dit wondermiddeltje van lush, dark angels bevat 100g en kost €9,95 en hiermee kom je zeker zeer lang mee toe!

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!