Beauty,  Review

Lush brazened honey gezichtsmasker

Zoals je misschien al wel of net niet weet krijg je bij het inleveren van lege verpakkingen bij lush een gratis gezichtsmasker naar keuze. Lees zeker mijn artikel hierover, zodat je perfect weet wat je moet doen om jouw gratis gezichtsmasker te kunnen bemachtigen! Ik heb zelf wat lege lush verpakkingen bij elkaar gespaard, dus ik kon deze onlangs inleveren voor mijn gratis masker. Het was moeilijk om te kiezen, maar ik heb goede hulp gehad van een medewerkster. Dus ben ik uiteindelijk voor het brazened honey masker gegaan, een soort van detox masker voor jouw huid. En een detox moment kunnen we soms wel eens allemaal gebruiken! πŸ˜‰

Wat moet brazened honey doen?

Het masker bevat onder andere honing, gember en citroen. Dit moet zorgen voor een ontgiftende werking voor je huid en het zal het ook een prachtige, gezonde glow moeten geven. Ook zal dit detox masker jouw huid diep en goed moeten reinigen. Dus het moet een hele oppepper aan je huid geven.

Het masker heeft een vrij stevige structuur en er zitten ook duidelijk scrub deeltjes in. Het masker heeft ook een speciale en sterke geur. Dus hier moet je wel tegen kunnen. Het masker laat je een goede 10 minuten inwerken. Wanneer ik heb opbreng voel ik het wel lichtjes tintelen, maar na een tijdje ging dit gevoel gelukkig weg. Het was niet echt een onaangenaam gevoel, maar ik was wel blij dat het tintelen ophield. Wanneer ik het masker er afspoelde, merkte ik dat de scrub deeltjes mijn huid ook nog een kleine scrub sessie gaven. Na afloop voelde mijn huid mega zacht en zag ik inderdaad die gezonde glow dat ze bedoelde. Mijn huid zag er vele rustiger en egaler uit. Dus ja, dit masker geeft aan je huid wel het detox momentje dat deze nodig heeft, heerlijk gewoon!

Conclusie?

Ik ben echt onder de indruk van dit gezichtsmasker! Ik denk dat dit toch wel één van de beste maskers is, dat ik al geprobeerd hebt! Het is gewoon een heerlijk masker, dat doet wat er beloofd wordt. Het laat mijn huid er terug schitterend uitzien! Ik ben helemaal fan van dit masker! Ik kan dit zeker aanraden als het perfecte detox masker voor een mooie huid! De verse gezichtsmaskers van lush moet je bewaren in de koelkast en zijn ook maar een kleine maand houdbaar. Als je na die maand nog wat overhebt merk je wel dat het masker moeilijker wordt om aan te brengen. Dus hou zeker rekening met dat je het in je koelkast moet bewaren en met de houdbaarheidsdatum!

Prijs?

Het vers gezichtsmasker brazened honey van lush bevat 75g en kost €10,95. Uit 1 potje krijg je ongeveer 4 tot 6 maskers, afhankelijk van hoe royaal je bent met dit aan te brengen.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor