Beauty,  Review

Lush: aqua marina verse reiniger

Onlangs had ik weer 5 lege lush potjes… Dus het was weer eens tijd om deze potjes in te wisselen voor een gratis gezichtsmasker. En natuurlijk om nog eens rond te kijken of ik nog iets anders interessants zag… En ja, dit was natuurlijk het geval want ik kocht deze verse reiniger: aqua marina. Ik heb al eerder een verse reiniger van lush geprobeerd: dark angels en die vond ik toen top. Maar omdat ik merkte dat mijn huid nu een paar jaar later andere noden heeft ging ik voor de aqua marina reiniger. Dit is een reiniger gevuld met mineralen, tijd om je er meer over te vertellen!

Aqua marina:

Hierin zit onder andere aloë vera dit helpt om vocht vast te houden en verkoelt de huid, zeewier en kalamijn moeten overtollige olie op nemen, zorgen voor een matte finish en gaat irritatie tegen. Ook vind je hierin fijn zeezout terug, dit is perfect om de huid mee te reinigen.

Deze gezichtsreiniger is geschikt voor alle huidtypes, zelf voor de gevoelige. En goed om te weten deze is vegan.

Hoe gebruiken:

Neem een klein beetje van deze reiniger, je hebt echt maar een heel klein beetje nodig, voeg wat water toe. En dan wordt het een soort van pasta dat je kan in masseren op je gezicht of lichaam en spoel het af. Je kan deze reiniger zowel ‘s ochtend en of  ‘s avonds gebruiken. Omdat hier echt stukken zeewier in zitten was het voor mij wel even wennen om deze te gebruiken. Maar na een tijdje begon dit te wennen en wist ik dat ik niet te veel mocht nemen, ongeveer ter grootte van een erwt.

Wat vind ik er van?

Laten we beginnen met het minste… Allez, dat vond ik toch, de geur… Je ruikt echt het zeewier, en persoonlijk is dit niet echt een favoriete geur van mij. Maar voor de rest vind ik deze reiniger wel geweldig! Het is een milde, zachte en rijke reiniger. Het droogt mijn huid niet uit, want ik heb eerder het gevoel dat deze mijn vochtarme huid verzorgt. Mijn huid voelt zacht en goed aan. Ik vind het een hele fijne milde reiniger dat zeer goed werkt en vol met goede ingrediënten zit. Ik gebruikte deze zowel ‘s ochtends als ‘s avonds en kwam er ongeveer 3 maand mee toe. Dus buiten dat het een fijne, zachte reiniger is, is deze ook nog eens zuinig in gebruik.

Prijs: lush, aqua marina kost €11,50 voor 100 gram.

Ik weet niet of het aan mij ligt of niet maar heb wel het gevoel dat lush heel wat producten duurder heeft gemaakt? Want toen ik deze reiniger kocht was deze wel wat goedkoper. Maar dit is de prijs dat op hun site staat aangegeven.


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.