Beauty,  Review

L’oreal sugar scrubs zuiverend & glow

Nadat mijn geliefde gezichtsscrub van the body shop op was, was het tijd om een nieuwe gezichtsscrub uit te proberen. En toevallig had ik er nog twee liggen dat ik heel graag wou uitproberen. Namelijk de sugar scrubs van L’oreal. Ik heb deze in de glow variant en de zuiverende. Ze zien er mega leuk en veelbelovend uit, dus ik kon haast niet wachten om deze uit te proberen. Benieuwd wat ik van deze suiker scrubs vind? Lees dan gauw verder!

Sugar scrub zuiverend

Deze scrub moet de huid zuiverend, mee-eters verminderen en de huid gladder maken. Deze scrub bevat ondere andere:

Kiwi zaden: deze helpen de huid gladder te maken

Pepermuntolie: helpt onzuiverheden te verminderen

Citroengras olie: helpt om de huid te zuiveren

Perfect dus voor wanneer je last hebt van puistjes of andere onzuiverheden. Deze scrub mag je gebruiken op je gezicht en ook op jouw lippen en dit zelfs tot 3x per week.

De zuiverende scrub vind ik er zo leuk uitzien net zoals een ‘echte’ kiwi. Deze ruikt enorm fris maar ook fruitig en voelt heerlijk aan op de huid. Het is een zachte scrub dat perfect zijn werkt doet ook voor mijn lippen! Deze maakt mijn huid en lippen lekker zacht. En… mijn huid ziet er achteraf ook beter en zuiverder uit. Zeker een mega fijne scrub als je een gecombineerde of vette huid hebt!

Sugar scrub glow

De glow scrub verfijnt de huidtextuur en moet de huid laat stralen. Deze is geschikt voor ieder huidtype dat wenst te stralen! De glow scrub bevat oa:

Druivenpitten olie met vitamine e: om huid te verhelderen

Monoi olie: helpt de huid te beschermen tegen dofheid

Acaipoeder: helpt het huidoppervlak op zachte manier glad te maken

Net zoals de zuiverende scrub mag je deze tot 3x in de week gebruiken en is deze voor zowel gezicht als lippen.

Deze scrub is qua structuur totaal anders, vele vaster en steviger. Ook ziet deze scrub er oranje uit. Persoonlijk vind ik de geur van deze helemaal niet zo aangenaam. Ik ben er helemaal geen fan van. Ook vind ik deze scrub minder fijn aanvoelen op mijn lippen dan de andere. Maaaar… het is wel een meer stevigere scrub dat toch mild voor de huid is. Met als resultaat een lekker zachte huid met een pretty, subtiele glow! Mijn huid ziet er gezonder en beter uit! Dus ondanks dat ik persoonlijk helemaal geen fan ben van de geur werkt deze scrub wel heel goed!

Zoals je kan zien is links de glow scrub vele vaster en steviger dan rechts de zuiverende scrub deze is meer jelly.

Conclusie:

Ondanks dat ik niet zo’n fan ben van de geur van de glow scrub vind ik ze beide enorm fijn werken! Ze voelen goed aan op de huid en doen wat ze beloven! Maar persoonlijk gaat mijn voorkeur vooral nu in de zomer toch wel naar de kiwi scrub vanwege dat deze iets meer jelly is en een echte zomers geur heeft! Maar de glow scrub doet ook perfect zijn werk! Ik ben alvast fan van deze sugar scrubs van L’oreal! Ik gebruik deze zelf 1 tot max 2 keren per week.

Prijs: de scrubs kosten €10,99 per stuk en zijn verkrijgbaar bij de drogisterij en online.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.