Beauty,  Review

L’oreal: rouge signature matte color ink

Ik ben dol op een mooi kleurtje op mijn lippen. Vooral een rode, matte tint vind ik prachtig! Ik ben over het algemeen een grote fan van matte lippenstiften. Enkel… Niet iedere matte lippenstift is zo lief voor je lippen. Je hebt er dat mega fijn werken maar je hebt er ook dat wat tegenvallen, denk dan vooral aan degene die de lippen uit drogen. Dus een fijne matte lippenstift vinden kan nog wel eens een opdracht zijn… Vooral omdat er zoveel keuze is ook qua kleuren. Zoals je misschien weet ben ik een frequente rode lippenstift dragen, dus hiervan heb ik ook heel wat verschillende tinten. 😉 Maar tegenwoordig durf ik ook vaak een andere kleurtje te dragen. Maar vele andere matte lippenstift kleuren had ik niet… Tot ik van L’oreal 4 prachtige rouge signature matte color ink kleuren kreeg. Ok, ik kreeg 2 rode tinten maar ook 2 totaal andere kleuren… Ben je benieuwd wat ik van deze vind? En hoe deze kleuren er uitzien? Kijk dan snel verder! 🙂

Rouge signature

Deze collectie is speciaal gericht om van jouw lippen een statement te makken! Deze moeten luchtig aanvoelen en sterk gepigmenteerd zijn. Ze zijn op basis van olie en water zodat jouw lippen toch kunnen blijven ademen. Er zijn 12 verschillende kleuren verkrijgbaar van klassiek rood tot nude tot speels roze tot… De namen van iedere kleur vind ik ook uniek en heel leuk gedaan! Denk aan namen zoals: I empower, I am worth it, I rebel,… Met zo’n leuke namen maakt L’oreal zeker een statement en kan je afhankelijk van je mood direct de perfecte kleur vinden! Dus laten we snel een kijkje nemen naar de 4 kleuren dat ik heb…

105 – I rule

Laten we direct een statement maken met de eerste kleur, I rule. Onverwachts ben ik echt obsessed met deze kleur! Toen ik deze op mijn lippen deed was ik direct verliefd. Het is een beetje een koelere, oude roze tint. Een perfecte ‘upgradede’ everyday kleur.

115 – I am worth it

Dit vind ik zelf een klassieke rode kleur. Daarom niet minder mooi, integendeel! Dit is een prachtige diep rode tint!

116 – I explore

Deze kleur is wat meer uit mijn comfortzone, want ik draag bijna nooit bruine tinten op mijn lippen. Maar I explore wil ik zeker wel een kans geven. Maar ik denk dat deze nude donker bruine kleur vooral ideaal is als je want meer getint bent.

113 – I don’t

I don’t is meer de fel rode kleur met een tikkeltje oranje er in. De ideale kleur om een statement te maken! Ook voor een speciale gelegenheid, feestje, avondje weg is dit zo’n leuke rode tint!

Van links naar rechts: I rule, I don’t, I explore, I am worth it.

Conclusie:

Nu dat je kennis hebt kunnen maken met de 4 kleuren is het natuurlijk tijd voor nog iets belangrijk of zelf het belangrijkste… De kwaliteit. Dus laten we beginnen bij het begin. Ik ben allereerst fan van deze verpakking! Niet te veel poespas, gewoon klassiek en handig want je ziet direct de kleur. De applicator hiervan vind ik ook echt geweldig! Deze werkt enorm gemakkelijk waardoor de lippenstift als boter over je lippen glijdt. Je hebt maar 1 laagje hiervan nodig dus de pigmentatie is ook echt top! En het fijne aan deze lippenstiften is dat deze enorm luchtig aanvoelen op de lippen. Elke keer als ik deze draag vergeet ik het tot ik in de spiegel kijk, dan is het echt een moment van ‘hey, ik heb een leuk lipkleurtje op’ ;). Ook drogen deze lippenstiften ondanks dat deze mat zijn mijn lippen totaal niet uit. Ok, dit allemaal klinkt toch als de perfecte matte lippenstift? Toch? Enkel moet een goede lippenstift nog aan 1 ding voldoen… En dat is natuurlijk dat deze lang op je lippen blijft. En ja, L’oreal heeft me daarop ook verrast! Ik had de lippenstift in de namiddag aangebracht ondertussen heel wat gedronken, lunch en avond eten en daarna naar de film geweest. Dus daar kwam ook wat drinken en popcorn aan te pas. En na de film zat mijn lippenstift er nog heel goed op, niet perfect natuurlijk. Maar het zag er nog mooi uit. Dus ja, de houdbaarheid hiervan is goedgekeurd! De kleuren blijven goed op de lippen zitten!

Jaaaaa, L’oreal je hebt me dol gemaakt op deze matte lippenstiften! De kleuren zijn geweldig net zoals de kwaliteit! Ik heb jullie 4 kleuren laten zien maar in totaal zijn er dus 12. Keuze genoeg dus! Ik vind dit echt een mooie toevoeging aan het make-up gamma van L’oreal! De prijs hiervan zal voor sommige een beetje veel zijn. Maar ik kan wel zeggen dat het echt wel een correcte prijs is! Want met een lippenstift kom je heel lang toe en de kwaliteit hiervan is gewoon ge-wel-dig!

Prijs:de l’oreal rouge signature matte color ink kosten €14,99 per stuk. Deze zijn ondere andere verkrijgbaar online of in het kruidvat of di of…

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.