Beauty,  Review

L’oreal Paris: la palette gold

Ik kreeg een tijdje terug een cadeautje van iemand. Iets heel leuk met namelijk 4 must have producten van l’oreal in. Ik was hier natuurlijk super blij mee, en ik kon haast niet wachten om het palette dat hierin zat uit te proberen. En dan heb ik het over ‘la palette gold’, in de verpakking zag dit er echt uit als een ware beauty. Maar is dit het ook? Want het zat in een cadeauverpakking met 3 andere must have producten. Dan moet het toch wel goed zijn? Of niet?

Ik kan alvast zeggen dat ik heel enthousiast ben over deze prachtige verpakking! Het zit in een mooi, stevig zwart doosje met gouden letters op. Als je het palette openend dan zie je een spiegeltje, een fijn kwastje en 10 prachtige glimmende kleuren. Van zachte neutrale kleurtjes tot iets specialere en donkerdere kleuren. Het ziet er uit als een palette waar je alle kanten mee kan opgaan. Van een nude everyday look tot een smokey eye tot een speciale festival look. Dus je kan begrijpen dat ik er naar uitzag om met die palette te gaan spelen….

Maar toen ik swatches maakte was mijn zin direct over…. De pigmentatie valt enorm tegen, de kleuren brengen heel korrelig aan en de pigmentatie hiervan is moeilijk om te bouwen. Maar dan denk je waarschijnlijk een goede basis lost dit op! Ja en neen eigenlijk, de pigmentatie wordt iets intenser maar nog niet om te zeggen wauw het ziet er uit zoals het in het palette zit. Ook zijn de oogschaduws van kwaliteit niet zo fijn vind ik. Ze zijn veel te korrelig, ze blenden niet zo mooi en dan die pigmentatie… Meeh, echt een bummer! Want dit zag er uit als een leuk palette om mee te spelen! Maar als je een ooglook maakt hiermee zie je er amper iets van. En dat wil je natuurlijk niet, want voor zo’n resultaat ga je natuurlijk je tijd er toch niet inblenden (insteken πŸ˜‰ ). Het is een prachtig palette in de verpakking. Maar voor een ooglook is de schoonheid hier ver te zoeken. Ik vind dat het palette qua kwaliteit enorm tegenvalt, dus ik snap zeker niet waarom ze zoiets bij een must have cadeaupakketje steken! L’oreal Paris heeft zoveel betere paletten dan dit… Maar goed, als je opzoek bent naar een palette dat wat tegenvalt, korrelig is en niet zo veel pigmentatie heeft is ‘la palette gold’ het palette dat je moet kopen…. Of als je het eens wilt uitproberen, wie weet bevalt het jouw beter! πŸ˜‰

L’oreal Paris, la palette gold kost €14,95 en is oa te koop online en in de drogisterij.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.