Beauty,  Review

L’oréal Paris: bambi eye mascara & signature liner

Een tijdje terug lanceerde L’oréal Paris de bambi eye mascara, om je net zo’n grote open blik als bambi te geven. Klinkt toch als de perfecte mascara! Maar dit was niet het enige want bij een mascara hoort natuurlijk ook een eyeliner om je look mee af te maken. Ook daaraan hebben ze gedacht want zo brachten ze ook de matte signature liner op de markt. En deze keer vertel ik je alles over deze twee producten waarmee je een fairy tale look mee kan creëren! 😉

Matte signature liner – €13,99

Laten we beginnen met de matte signature eyeliner. Deze is verkrijgbaar in maar liefst 6 verschillende kleuren: zwart, blauw, bruin, groen, grijs en kopper. Zelf heb ik de zwarte uitgeprobeerd. De verpakking hiervan vind ik geweldig en luxe uitstralen! Zoals je kan zien heeft de gouden handgreep een special patroontje er in, dit is omdat je zo de eyeliner makkelijker kan vasthouden. Het werkt zeker want deze ligt goed in je hand en het is eenvoudig om hiermee een lijntje te zetten. Vooral omdat het een is vloeibare eyeliner dat een hele fijne vilten punt heeft.

Ik vind het één van de fijnste eyeliners dat ik al geprobeerd heb! Het smalle puntje maakt het ook makkelijk om zeer fijne lijntjes te trekken. De eyeliner is intens van kleur en droogt mat op. Als je opzoek bent naar een makkelijke eyeliner dat intens van kleur is? Ja, dan is deze zeker iets voor jouw! En een extra pluspunt vind ik zelf het handige handvat en de prachtige verpakking!

Bambi-eye false lash – €16,99

Dan is het nu tijd om je alles over de bambi-eye mascara te vertellen. Want zorgt deze echt voor de fairy tale bambi eye look? De verpakking hiervan vind ik ook best leuk, maaaar ik vind persoonlijk toch dat die van de eyeliner net iets meer ‘luxe’ uitstraalt. Maar dit zijn maar details! 😉 De mascara heeft een bol kwastje bestaande uit silicone haartjes en moet klonter vrij zijn.

Ik vind het een fijn kwastje om de mascara mee aan te brengen. Het verloopt soepel en inderdaad zonder klonters! Ik moet van deze mascara wel enkele laagjes aanbrengen voor ik het gewenste resultaat zie. Maar dan heb ik ook wat. Ik heb inderdaad een hele mooie open blik en mijn wimpers zien er heel wat langer uit! Volume moet je van deze mascara niet echt verwachten, maar lengte geeft deze zeker! Ik vind dit zeker een hele fijne mascara dat ik met veel plezier gebruik! Of deze nu echt de bambi eye look geeft? Ja, dat mag je zelf bepalen! Maar zoals ik zei vind ik dit zelf een top mascara voor extra lengte te geven aan mijn wimpers!

Hierboven zie je de swatches van zowel de eyeliner als de mascara. Zoals je ziet is de eyeliner zeer intens en zorgt de mascara voor heel wat lengte!

Conclusie:

Vooral de eyeliner is mijn favoriete van deze twee producten! Deze straalt echt luxe uit, is makkelijk om aan te brengen & is zeer intens! Ja, die eyeliner wil ik zeker nog eens opnieuw kopen. De mascara is zeker ook heel fijn en geeft heel wat lengte. Maar of ik deze opnieuw zou kopen, weet ik nog niet. Maar voor nu gebruik ik deze met zeer veel plezier!

Deze producten zijn oa. verkrijgbaar bij de drogist en online.