Beauty,  Review

L’oreal: les macarons

Een nieuw dessert van l’oreal gemaakt voor jouw lippen: les macarons, dit zijn long lasting, ultra matte lipsticks verkrijgbaar in 8 verschillende keuren. Deze zijn geïnspireerd op de overheerlijke en schattige macarons. De lipsticks moeten de hele dag comfortabel aanvoelen en alles kunnen doorstaan (waterproof & transfer proof). In deze lipsticks zou je echt je lippen willen inzetten… Want als kers op de taart ruiken deze ook nog eens allemaal overheerlijk naar de macaron waarop ze geïnspireerd zijn.

822: mon caramel

Een koelige speciale bruine tint.

828: framboise frenzy

Dit is echt een eyecatcher kleur, een fel roze framboos tint.

830: blackcurrant crush

Met deze kleur gaan we meer de donkere kant op, dit is een diepe pruim kleur.

832: strawberry sauvage

Dit is een heerlijke felle rode tint.

834: infinite spice

Deze roodbruine kleur doet me eigenlijk denk aan bakstenen als ik het geswatcht zie. Vreemde vergelijking misschien maar het is wel een erg special kleurtje.

838: berry cherie

Dit is een prachtige, koelige fuchsia kleur.

Van links naar rechts:

822: mon caramel, 838: berry cherie, 834: infinite spice, 832: strawberry sauvage, 828: framboise frenzy, 830: blackcurrant crush.

Conclusie:

Al deze kleurtjes hebben een andere overheerlijke macaron geur, en dat geeft deze lipsticks echt een aparte ervaring! Deze kleuren zijn heel special en opvallend, maar passen inderdaad wel perfect bij de macarons. Ik vind dit echt een hele leuke lijn waarover ik enthousiast ben. Leuke kleurtjes, de geur hieraan is ook vrij uniek… en de kwaliteit is ook fijn! De pigmentatie van deze lipsticks is geweldig! Na het opbrengen voelen ze wel eventjes plakkerig aan, maar na een tijdje verdwijnt dit gevoel. Qua houdbaarheid zijn ze long lasting als je niet te veel eet en drinkt. Ze blijven wel ok op de lippen maar na een maaltijd moet je deze wel bijwerken. Maar dit is bij bijna elke lipstick het geval, dus de kwaliteit hiervan is wel enorm fijn! Mijn favoriete kleuren van deze lijn zijn: framboise frenzy & berry cherie.

Ben je benieuwd geworden naar deze lijn en of de kleuren jouw staan? Dan kan je via deze manier de kleuren al eens virtueel uitproberen! 🙂

Prijs: de l’oreal les macarons ultra matte liquid lipsticks zijn verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren en kosten €14,99.

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.