Beauty,  Review

L’oreal: elseve huile extraordinary haarolie

Ondertussen ben ik bezig aan mijn tweede verpakking van deze speciale olie in crème en leek het me het ideale moment voor een review hierover. Want het is namelijk een haar product dat je haar moet verzorgen maar dan in crème vorm. Dus eigenlijk is het een soort van leave-in conditioner. Hieraan zijn 6 oliën van bloemen toegevoegd. De olie-in-crème moet het haar voeden zonder het te verzwaren of vet te maken. Met als resultaat prachtig glanzend haar dat goed aanvoelt. Tijd om je alles te vertellen hierover!

Deze olie-in-crème is als ik me niet vergis normaal al een tijdje verkrijgbaar. Ik heb het een aantal jaar geleden toen het net uitkwam gebruikt en nu heb ik het recent opnieuw aangeschaft. Dat ik het een tweede keer aanschaf is alvast iets positief! Allereerst vind ik de verpakking hiervan erg leuk en valt het direct op. De geur hiervan is eigenlijk een typische geur van de elseve producten. Ik vind deze best aangenaam. De crème zelf heeft een vrij luchtige structuur en is makkelijk om te verdelen. Pas wel op dat je niet te veel neemt, want je hebt hier echt maar een beetje van nodig. Je kan deze olie-in-crème op 4 verschillende manier gebruiken:

Droog haar: als finishing touch om je haar prachtig te laten glanzen.

Vochtig haar: voor een prachtige glans en gezond zacht haar.

Pré-brushing: op de punten en haarlengtes als bescherming.

Nat haar: breng het aan zoals een conditioner, laat het kort even inwerken en spoel het vervolgens uit.

Deze crème kan je voor veel doeleinde gebruiken, het kan zowel als conditioner en als extra verzorging gebruikt worden. Nu moet ik wel toegeven dat ik het zelf enkel gebruik als extra verzorgen en het nog niet geprobeerd heb als conditioner.

Meestal breng ik het aan op nat haar maar voor deze voor en na foto heb ik het eventjes op droog haar aangebracht. Links is zonder en rechts is wanneer ik deze crème gebruikt heb. De crème droogt vrij snel op en dan zie je direct dat mijn haar er toch beter en gezonder uitziet. En ook dat het een mooie glans heeft. Je zou deze crème elke dag kunnen gebruiken, zelf gebruik ik het altijd op nat haar nadat ik het net gewassen heb en soms nog eens tussendoor als ik mijn haar los dragen en ik wil dat mijn krullen mooi uitkomen. Ik vind het een fijn product om mijn haar er goed en gezond te laten uitzien. En goed om te weten deze haarolie is geschikt voor alle haartypes.

Conclusie:

Ik vind dit zeker een fijn product! Je kan het op verschillende manier gebruiken, zowel als conditioner en verzorgingsproduct. Als verzorgingsproduct werkt het goed en laat het je haar er mooi en gezond uitzien. En als je last hebt van pluizig haar werkt het daarvoor ook goed. Als je het als leave-in crème gebruikt heb je hier maar een klein beetje van nodig wat ook betekend dat het een heel zuinig product is. En… Ja het word nog beter… Dit product is ook nog eens budget proef! Scoor! 😉

Prijs: L’oréal Paris Elsève huile extraordinary oil crème bevat 150ml en kost €6,99.


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.